Do pohádky dotekem

Do pohádky dotekem

Skoro každému člověku je lidský dotek příjemný, pomůže-li od bolesti a trápení, nebo přinese-li úlevu a dobrou náladu. V historii lidstva masáže patří k nejstarším léčebným prostředkům. Již člověk dávných časů věděl, že úlevu od bolesti přináší tření a hnětení poraněných či nemocných míst. Cestovatelé a mořeplavci od různých národů žijících na tichomořských ostrovech, v Indonésii, Indii či v Americe získali poznatek, že masáže výrazně pomohou odstranit únavu.

Přirozená léčivá schopnost lidského dotyku přináší uvolnění a dodává sílu celá staletí a jsou-li takovéto dotyky provedeny odborně, dostaví se výsledek, který byste ani nečekali. Jedním takovým místem, kde se můžete nechat hýčkat, je pražské soukromé centrum ACANTHA. Od jiných zařízení poskytujících masáže se liší tím, že původně vzniklo jako Centrum léčby bolestí zad a kloubů a až postupem času se rozrostlo navíc i v centrum relaxace a krásy. Spektrum jeho služeb je široké a rozmanité:

Zdravotní a terapeutické masáže - Breuss masáž, metoda Dorn, Čínská tlaková masáž, SMSystém, Reiki, Reflexní terapie, Lymfodrenáž. Co dokáže například Breuss masáž ? Je to čarodějka v podobě jemné masáže uvolňující páteř, umožňující regeneraci hrudních a bederních obratlů a přispívající k regeneraci plotének. Navíc vyrovnává statiku těla a přispívá k odstranění potíží kloubů.

Terapie a masáže pro golf a tenis, kompenzující jednostranné zatížení při sportu, zlepšující výkon při obou těchto sportech.Centrum ACANTHA navštěvují profesionální trenéři i hráči jak golfu, tak tenisu,např. Pavel Nič, Steven Bradley, Lukáš Hrouda a další..

Masáže pro těhotné, usnadňující průběh těhotenství a porodu, ulevující nastávající mamince od bolestí zad, šíje, pocitů těžkých nohou a od jejich otoků,celkově harmonizující psychiku a navozující pohodu.

Relaxační a regenerační masáže zahrnují indickou antistresovou masáž hlavy, dále medovou celotělovou, čokoládovou, či masáž lávovými kameny.

Welness masáže ( http://www.acantha-masaze.cz/html/well_kokos.html>Kokosová celotělová peelingová, http://www.acantha-masaze.cz/html/well_citrus.html>Citrusová celotělová peelingová, http://www.acantha-masaze.cz/html/well_sul.html>Celotělová peelingová masáž mořskou solí, http://www.acantha-masaze.cz/html/well_kava.html>Kávová celotělová peelingová masáž) a programy (http://www.acantha-masaze.cz/html/prog_perlakaribiku.html>Perla Karibiku, http://www.acantha-masaze.cz/html/prog_dotekmore.html>Dotek moře, http://www.acantha-masaze.cz/html/prog_citrus.html>Citrusové oživení, http://www.acantha-masaze.cz/html/prog_redbull.html>Red Bull, http://www.acantha-masaze.cz/html/metodika_10.html>Čokoládová masáž), jsou určeny pro ženy, které chtějí pečovat o své tělo, cítit se dobře a zůstat dlouho mladé.

Esthé formo – estetické formování postavy je oblíbenou metodou mající za cíl odstranit nepěkné tukové polštáře problematických partií. Rozpuštěním tukových shluků, nastartováním organismu na spalování tuků a odvedením tuků z těla lymfatickým systémem dochází ke zformování postavy a zredukování tuku v problémových partiích těla.

Parafínové zábaly jsou zase oblíbené pro své široké spektrem působnosti.

Blíží se vánoční období, kdy spousta lidí tápe, čím udělat radost svým nejbližším. A z nedostatku času či nápadů to končívá trikem desátým v pořadí, vodou po holení, sadou neupotřebitelných šroubováků pro hlavu rodiny, či sadou chňapek na nádobí a nerezovým kastrolem pro krk, co tou hlavou kroutí…Kamarádka se rozpačitě usmívá nad vůní, kterou jste jí věnovali a kterou jste se nestrefili do jejího vkusu, babičce sice táhne na šedesátku, ale rozhodně se necítí být určena do starého železa a krém proti vráskám jí ještě nějaké přidělá. A děda má úplně stejné domácí pantofle, které pod stromeček dostal, uložené v původním balení ještě od loňských Vánoc.Centrum ACANTHA přichází s novinkou ve své nabídce: s dárkovými poukazy na své služby. A že využít je mohou všichni členové rodiny, od mladých až po ty dříve narozené, je více než jisté. Možná že dárková poukázka v obálce na první pohled bude vypadat jako titěrný dar, ale radost a užitek, který ve svém výsledku přinese, bude výkon hodný Goliáše.

Soutěž s centrem Acantha

Vy máte nyní možnost si o péči v centru ACANTHA sídlící v hotelu STEP v Praze zasoutěžit. 1. cenou je exkluzivní čokoládová masáž v hodnotě 1600,-, 2. cenou dvouhodinová celotělová masáž lávovými kameny v hodnotě 1200,- a 3. cenou celotělová peelingová masáž v hodnotě 600,- dle vlastního výběru. Stačí, když zodpovíte správně soutěžní otázku a budete tou šťastnou vylosovanou.

Doporučujeme

Články odjinud