Doba si žádá změnu, tvrdí Čok. A nechává si změnit obličej!

| Autor: Korzo | Rubrika: Zdraví

Zpěvák a šoumen Vilém Čok (50) chystá pro své příznivce pořádné překvapení. Ne ovšem pěvecké, to už snad ani nejde, ale rozhodl se udělat něco se svým exteriérem.



"To je fakt. Doba si žádá změnu, a tak si nechávám upravit obličej. Od 10. října, kdy bude v Divadle Broadway premiéra muzikálu Daniela Landy Klíč králů, to diváci na vlastní oči uvidí.

Na příkaz režisérky, kterou je Mirjam Landa, si nechávám udělat masku a představím se jako král Ušounů," prozradil Vilda, kterého Korzo dostihlo v dámské šatně zmíněného divadla.



Nebyl tam ovšem tokat s kolegyněmi, ale dorazil na schůzku s uměleckým maskérem Davidem Šestákem, který vytvářel odlitek Čokova obličeje.
"Je to běžný postup při výrobě silikonových, nebo latexových masek. Sádrový odlitek potom poslouží jako první krok k modelaci a výrobě výsledné masky, která je doslova ´ušita´ na míru," popsal svou práci Šesták.

Vilda snášel patlání obličeje celkem v pohodě. "Ten první pocit byl dost nepříjemný, připadal jsem si, jako kdyby mi kukuč ponořili do bláta a nemohl jsem se nadechnout. Pak mi ale pan maskér udělal průduch k nosním dírkám a nebezpečí udušení bylo zažehnáno. Zbytek byl už brnkačka," dodal král Ušounů Vilém Čok.

foto:Profimedia.cz




ČTĚTE TAKÉ:
Jak se oblékají celebrity v Cannes?






ČTĚTE TAKÉ:
Sheldon z Big Bang Theory se veřejně přiznal, že je gay a zasnoubil se



Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…