Dodržuji životosprávu, až na ty panáky, přiznává Luděk Sobota

| Autor: Korzo | Rubrika: Zdraví

Herec Luděk Sobota (68), ač mu bude za dva roky sedmdesát, na svůj věk nevypadá. Ani fyzicky nezaostává za mnohem mladšími hereckými kolegy. "Jsem v pohodě. Samozřejmě, nejsem už úplný zajíc, takže trošku dodržuji životosprávu, na což hlavně dbá moje manželka Adina.



Ale když se nekouká, taky si nějakou tu nezdravou dobrůtku dopřeji. Omezil jsem i víno, ovšem naopak naordinoval jsem si občas nějakého toho panáka. Tvrdý alkohol údajně spaluje bacily, tak jim, potvorám, raději nedávám šanci," vysvětlil Sobota Korzu.

Kromě téměř zdravého stravování pečuje Luděk pravidelně i o svoji tělesnou schránku. A dává jí zabrat. V kondici ho udržuje hlavně sport. "Letos jsem se, bohužel, ještě nedostal na lyže. A už to asi nestihnu, ale jinak trávím dost času na kurtu. Zrovna včera jsme si byli s Adinou zahrát tenis. A bylo to fajn," uvedl komik.

Ve filmu Okresní přebor, který vychází ze stejnojmenného úspěšného televizního seriálu a bude mít premiéru 29. března, hraje předsedu vesnického fotbalového oddílu Slavoj Houslice.

"Ve skutečnosti bych dobrým bafuňářem nebyl, ale fotbalistou určitě. Je to můj další oblíbený sport, který aktivně provozuji. Hraji za tým Arabela, spolu s kolegy herci a zpěváky, a už se těším, až zase vyběhnu na trávník. Rychlostí sice už tolik neoplývám, ale brazilské finesy stále zvládám dokonale," pochválil se Luděk Sobota s úsměvem.





ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami








ČTĚTE TAKÉ:
Dagmar Havlová převzala šek pro nadaci Vize 97, vypadala úchvatně

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Včera | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…