Dokonalá postava za pár týdnů? Zkuste Power Plate

Dokonalá postava za pár týdnů? Zkuste Power Plate

Chcete si vytvarovat postavu a nemáte příliš času na posilovny nebo sportovní aktivity venku? Co takhle vyzkoušet Power Plate?

Power Plate

Pokud se vám nechce trávit hodiny v posilovnách, možná se našlo řešení. Po celém světě se začíná rozšiřovat "zázračný" posilovací stroj Power Plate, oblíbily si ho také celebrity jako Madonna, Nicol Kidman či Kylie Minogue. Co všechno by mělo být výsledkem? Posílené tělo, větší ohebnost, správný krevní oběh, vyšší odolnost a lepší kondice. Power Plate je časově nenáročný (cvičí se 10 minut třikrát týdně), navíc je mnohem efektivnější než standardní trénink.

Jak přístroj funguje?

Přístroj přenáší vibrace do svalů, čímž jsou donuceny se reflexivně stahovat. Posiluje se tak, že v jedné pozici vydržíte 60 sekund, svaly se stahují a roztahují. Postupně střídate předem dané pozice. Tímto způsobem posilujete určitou skupinu svalů - pokud byste se tedy chtěli zaměřit pouze na jednotlivé partie, nebude to problém. Jestli tento přístroj opravdu funguje, už budete muset vyzkoušet sami. V České republice je posilovacích strojů Power Plate čím dál více a používají je i české celebrity ke tvarování postavy.

Hledáte vhodná sportoviště, holdujete pohybu? Navštivte také kdesportovat.cz a ocviceni.cz.


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

Doporučujeme

Články odjinud