Dopřejte si relax

| Autor: Jak chutna podzim | Rubrika: Zdraví

[Soutěž] Zátěž, kterou na nás současný životní styl klade, je opravdu veliká. Čas od času je nezbytné zvolnit a začít myslet na sebe.

Dopřejte si relax

Pár dní aktivního odpočinku udělá s naším organismem divy. Ideálním řešením jsou stále populárnější wellness pobyty. Životní styl wellness zapadá do koncepce 21. století a znamená: být zdravý, svěží, štíhlý a v pohodě.

Wellness obsahuje mnoho postupů, které mají vést ke spokojenému životu, který jinak prožíváme ve shonu a stresu moderního života, k dosažení optimální hmotnosti pomocí zdravé, vyvážené a racionální výživy a pomocí pravidelného pohybu. Důležitá ovšem není jen hmotnost, váha a ideální proporce, ale to, aby byl člověk v psychické pohodě. Toho můžeme během pár dní dosáhnout v lázních, které nabízejí propracované wellness programy, jež nám rychle pomohou odbourat stres, odpočinout si a načerpat novou energii.

Lázeňská péče nám zajistí komplexní péči o fyzickou kondici a klade důraz i na celkovou psychickou pohodu, které můžeme dosáhnout s použitím různých zařízení a procedur. Cílem wellness procedur je celková relaxace a regenerace, především psychická, ale i tělesná. Wellness je zkrátka určen zejména pro ty, kdo si potřebují odpočinout a rádi si vychutnají trochu toho hýčkání lázeňskými procedurami.

Pobyt v takovém hotelu s parními lázněmi, saunou, vířivým bazénem a pochopitelně také s nejrůznějšími masážemi je skvělým způsobem, jak v poměrně krátkém čase účinně dobít baterky. Než se ale do lázní vypravíte, pojďte s námi soutěžit na www.recepty.cz/jakchutnapodzim/.

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Včera | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…