Osobní setkání. Idol Justin si jí ale vůbec nevšiml

Osobní setkání. Idol Justin si jí ale vůbec nevšiml

Zpěvák Justin Bieber Zdroj: Profimedia.cz
Bryanna má pokojíček plný Justina Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
Za jeden rok podařilo zhubnout 55 kilo Zdroj: Profimedia.cz
5
Fotogalerie

Dvacetiletá fanynka miluje Justina Biebera a kvůli němu zhubla 55 kg!

O tom, že pro úspěšné hubnutí je důležitá správná motivace, asi nikdo nepochybuje. Občas je sice pro ostatní těžko pochopitelná, ale ve své podstatě je to vlastně jedno. Hlavně, že to funguje. Své o tom ví i dvacetiletá Bryanna Debinder. Její motivace vám možná vyrazí dech: „Absolutně miluji Justina Biebera, a chci, aby si mě také všiml na svém koncertu.“

Obdiv a smutek

Bryanna kanadského zpěváka obdivuje už dlouho. Její pokoj připomíná svatyni – ať se podíváte, kam chcete, všude narazíte na fotky, plakáty a výstřižky o Justinu Biebrovi. „Jsem skalní fanynka tohoto úžasného zpěváka. Chodím pravidelně i na jeho koncerty, a vždycky mě moc mrzelo, když si mě ani nevšiml, a ostatním, které neměly nadváhu, třeba i podal ruku. Natož pak na Twitteru – tam zásadně odpovídal jen krásným štíhlým dívkám. A tak jsem se naštvala a šla jsem do sebe,“ říká dnes již štíhlá Bryanna.

Oplácaná holčička

Bryanna se svou váhou bojuje od devíti let, kdy začala nabírat a díky tomu se stala terčem posměchu svých spolužáků. A že děti umějí být kruté, když chtějí, o tom se přesvědčila na vlastní kůži mnohokrát. „Ani bych nespočítala, kolikrát jsem kvůli posměchu doma brečela do polštáře. Ale ani to nestačilo, abych s tím něco udělala,“ sebekriticky přiznává dnes.

Výhra na druhou

Svůj idol Bryanna viděla naživo díky výhře v soutěži, kterou pořádalo její oblíbené rádio. Ze setkání odcházela se smíšenými pocity. Mísila se v ní až euforická radost s pocitem totálního zklamání, že si jí její idol vůbec nevšiml a věnoval se štíhlým dívkám. A proto se definitivně rozhodla, že s tím něco musí udělat.

Do toho!

Jak už bylo řečeno, když je správná motivace, je od myšlenky k činu jen krůček. V případě Bryanny to znamenalo vyházení tučného jídla z lednice. Stop pizzám, hamburgerům a dalším tučným laskominám. Místo nich se do lednice nastěhovala čerstvá zelenina, ovoce, zkrátka vše, co jí pomáhalo s jejím vysněným cílem. „Najednou jsem si uvědomila, že všichni mají pravdu. Ano, jsem tlustá. A tak jsem přestala jíst pizzu, sušenky i zmrzlinu, kterou jsem opravdu milovala. Občas samozřejmě přišla krize, ale vždy jsem se dokázala srovnat. Ta představa, že mi podá ruku z pódia nebo mi odpoví na můj tweet, byla vždy silnější.“

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Správná strava + cvičení doma = zaručený úspěch

Díky tomu, že změnila stravovací návyky a cvičila podle Youtube v pohodlí domova, Bryanna dokázala shodit těžko uvěřitelných 55 kilogramů za rok. „Vděčím Justinovi za svůj nový život, za to, že už nejsem terčem posměchu a urážek. Už neposlouchám rádoby vtipné narážky na můj vzhled. Naopak. Každý mě teď obdivuje za to, že jsem to dokázala.“

Bryanna zatím neměla žádného přítele. Jak říká sama, do svého zhubnutí se jí její vrstevníci stranili. Jí to ale až tak nevadilo, neboť jejím vysněným přítelem je – jak jinak – Justin Bieber. „Ráda bych se s ním aspoň jednou sešla, abych měla příležitost mu říct, jak moc mi změnil život a že mu jsem opravdu vděčná,“ říká tato sympatická dívka.

Změna v šatníku

Zatímco dříve se halila do neforemných tunik a širokých džín, dnes bez obav ukazuje svou pěknou postavu v obepnutých šatech. „Je to pro mne novinka, ale veskrze příjemná a dá se říci, že si to užívám. Když vidím rok staré fotky, skoro tomu nemůžu věřit, že jsem takhle vypadala,“ vrtí dnes hlavou nechápavě.

Doporučujeme

Články odjinud