Elmex<sup>®</sup> SENSITIVE PLUS: Zabraňuje vzniku zubního kazu dentinu a snižuje přecitlivělost zubu

| Autor: PR | Rubrika: Zdraví

Systém elmex® SENSITIVE PLUS chrání obnažené zubní krčky před zubním kazem a před přecitlivělostí. Zubní pasta elmex® SENSITIVE PLUS a ústní voda elmex® SENSITIVE PLUS s obsahem aminfluoridu zabraňuje vzniku zubního kazu dentinu opětovným dodáváním minerálů.

Aminfluorid a ochranný polymer obsažený v ústní vodě se hromadí na povrchu dentinu, kde vytvářejí vrstvu, která uzavírá dentinové kanálky, čímž dochází ke snížení přecitlivělosti zubů.





Nový zubní kartáček elmex® Sensitive

pro obnažené zubní krčky a citlivé zuby



Výzkumný tým elmex® vyvinul zubní kartáček s inovativním uspořádáním vláken pro obzvláště jemné čištění. Vědecky testované nadprůměrné čištění povrchu zubů a mezizubních prostor.


Nový zubní kartáček elmex® SENSITIVE byl vyvinut speciálně pro problém s cervikálními kazy. Jeho extra měkká vlákna s kónickými konci čistí obnažené zubní krčky obzvláště jemně, avšak zároveň důkladně. Díky speciálnímu uspořádání vláken, které jsou šikmo umístěny ve dvou oblastech čisticí hlavy, odstraňuje i plak hluboko v mezizubních prostorech.






Kartáček k dostání výhradně v lékárnách.



Výhradní distributor v ČR:

LIFTEC CZ spol. s r.o.,

Počernická 272/96,

108 03 Praha 10


Informace na: www.elmex.cz


Bezplatná telefonická poradna:

800 500 500, po-pá od 8 do 12 hod.

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…