Ginko biloba zahřeje

| Autor: Dana Švigová | Rubrika: Zdraví

Přemýšlíte, jakým dárkem pod vánoční stromeček potěšit chronicky zimomřivého příbuzného či kamaráda? Jak zahřát jeho věčně studené končetiny? Další vlněné ponožky, rukavice nebo snad obojí? S proužky, puntíky, tmavé, barevné... nabídka nepřeberná, ale nebylo by lepší zvolit účinné a hlavně dlouhodobé řešení?

Pocit studených nohou a rukou vzniká tehdy, jsou-li nedostatečně zásobovány krví. Extrakt ze stromu Ginko biloba (jinan dvoulaločný), díky flavonoidům, terpenům, organickým kyselinám a dalším účinným látkám obsaženým v jeho listech, optimalizuje průtok krve i těmi nejjemnějšími vlásečnicemi. Zlepšuje se tak zásobování všech částí těla kyslíkem a živinami, včetně periferních částí, mezi které patří právě ruce, nohy, ale například také mozek, oči, uši a pohlavní orgány.

Doplněk stravy GinkoPrim Max s unikátní kombinací přírodní ginkgo biloby a magnesia – to je ten pravý dárek!

Výsledkem pravidelného užívání přípravku je blažený pocit tepla pro končetiny a bonusem navíc také zlepšení koncentrace, posílení paměti a intelektuální výkonnosti. Správně fungující krevní oběh pomáhá uchovávat vysokou kvalitu i jiných kognitivních funkcí, jako jsou schopnost správného vnímání, myšlení či řeči.

Důležitou aktivní látkou obsaženou v přípravku je také dobře známé magnesium. To je nezbytné pro pravidelnou činnost srdce a oběhového systému, pro správnou funkci nervů i svalů, spolehlivě zvyšuje odolnost organizmu a posiluje imunitu.

Vánoční dárkové balení GinkoPrim Max obsahuje 90 tablet a překvapení – roztomilý keramický hrneček.

Doplněk stravy GinkoPrim Max je k dostání v každé lékárně.


Zdroj: 2media


 

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…