Horváth odložil mikrofon, teď se hrabe v maltě

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Zpěvák Vlasta Horváth (34) si naordinoval "malou" pauzičku. A to nejen od zpívání, ale i od svého oblíbeného relaxu - fotbalu a posilovny.



"Musel jsem, je to vynucená přestávka. Přestavujeme barák, zvedáme ho o jedno patro a zatím nemám na nic jiného myšlenky ani sílu," svěřil se Korzu Vlasta, který si přesto udělal chvilku volna a zavítal na charitativní akci do Centra funkčního pohybu.

Trošku si zacvičil, protáhl tělo, ale rozhodně to moc nepřeháněl. "Nedivte se, makám, co to jde. Ruce mám namožené, protože místo toho, abych hrábl do strun, hrál a zpíval, hrabu se v maltě, drandím s kolečkem. Prostě - jsem dočasný stavební dělník," povzdechl si zpěvák.

Manuálním činnostem na baráku se prý bude muset věnovat ještě pár měsíců.

Ale protože se přeci jen cítí být více muzikantem a zpěvákem než pomocnou silou, s jarem si naplánoval několik koncertů a vystoupení. "Nějak to skloubím, už se nemůžu dočkat. A také mě čeká práce na novém albu, které vyjde někdy na podzim. Takže to bude pro mne taková malá odměna za to, co v současné době absolvuji," dodal Vlasta.




Pracujete rádi na zahrádce? Navštivte web Abecedazahrady.cz






ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami


Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…