Ilona Csáková podléhá chutím jen dvakrát do roka

| Autor: Pluspress | Rubrika: Zdraví

Tak jako většina zpěvaček i Ilona Csáková se snaží dbát o svůj zevnějšek,což znamená především jíst málo a zdravě. Přesto prý asi dvakrát do roka hřeší a pozře nějakou zakázanou pochutinu.

Ilona Csáková podléhá chutím jen dvakrát do roka


height="217" hspace="5" align="left">
Tak jako většina zpěvaček i Ilona Csáková se snaží dbát o svůj zevnějšek,což
znamená především jíst málo a zdravě. Přesto prý asi dvakrát do roka hřeší
a pozře nějakou zakázanou pochutinu. Třeba párek.



�Jinak se tučným věcem vyhýbám, nemusím mít ani žádné kalorické bomby.
Musím si hlídat linii, protože jinak přibírám snad i ze vzduchu. Moc ráda
si však dávám třeba rajčata s mozzarelou a jakékoliv zeleninové saláty s
tuňákem. Doslova ujíždím také na různých bramborových a rýžových jídlech.�




Zpěvačka však nedá dopustit především na bylinkové čaje a koupele. Často
si také �nasazuje� přírodní vyživující masky podle receptů našich babiček.
Přiznává, že užívá rovněž homeopatika a vitamíny na přírodní bázi. �Nikdy
jsem ale nezkoušela třeba akupunkturu. To s akupresurou už nějaké zkušenosti
mám. Znám pár akupresurních bodů a jejich stlačováním a masírováním zažehnávám
nemoci.� (Plus)

Další články z rubriky

Svačinky ve vzduchu aneb Co jíst zdravého v letadle

Svačinky ve vzduchu aneb Co jíst zdravého v letadle

Včera | 8 | Jídlo hraje na cestách důležitou roli. Když nám nekručí v žaludku, hned si své zážitky užíváme…

Vyplázněte jazyk: Co poznáte podle tvaru, barvy či povlaku

Vyplázněte jazyk: Co poznáte podle tvaru, barvy či povlaku

21. 9. | Zdravotní stav člověka se dá vyčíst z mnoha ukazatelů. Jedním z nich je jazyk. Pokud je růžový až…

5 receptů na plněné papriky: S masem, sýrem i čočkou

5 receptů na plněné papriky: S masem, sýrem i čočkou

20. 9. | K podzimu neodmyslitelně patří i plněné papriky. Nejklasičtější jsou asi ty s mletým masem, zkuste…

11x lahodná houbová polévka: Se smetanou, bulgurem i s brokolicí

11x lahodná houbová polévka: Se smetanou, bulgurem i s brokolicí

18. 9. | Hříbky, klouzci, lišky, růžovky nebo žampiony. Jedlých hub je nepřeberné množství druhů, stejně tak…