Ilona Csáková podléhá chutím jen dvakrát do roka

| Autor: Pluspress | Rubrika: Zdraví

Tak jako většina zpěvaček i Ilona Csáková se snaží dbát o svůj zevnějšek,což znamená především jíst málo a zdravě. Přesto prý asi dvakrát do roka hřeší a pozře nějakou zakázanou pochutinu.

Ilona Csáková podléhá chutím jen dvakrát do roka


height="217" hspace="5" align="left">
Tak jako většina zpěvaček i Ilona Csáková se snaží dbát o svůj zevnějšek,což
znamená především jíst málo a zdravě. Přesto prý asi dvakrát do roka hřeší
a pozře nějakou zakázanou pochutinu. Třeba párek.



�Jinak se tučným věcem vyhýbám, nemusím mít ani žádné kalorické bomby.
Musím si hlídat linii, protože jinak přibírám snad i ze vzduchu. Moc ráda
si však dávám třeba rajčata s mozzarelou a jakékoliv zeleninové saláty s
tuňákem. Doslova ujíždím také na různých bramborových a rýžových jídlech.�




Zpěvačka však nedá dopustit především na bylinkové čaje a koupele. Často
si také �nasazuje� přírodní vyživující masky podle receptů našich babiček.
Přiznává, že užívá rovněž homeopatika a vitamíny na přírodní bázi. �Nikdy
jsem ale nezkoušela třeba akupunkturu. To s akupresurou už nějaké zkušenosti
mám. Znám pár akupresurních bodů a jejich stlačováním a masírováním zažehnávám
nemoci.� (Plus)

Další články z rubriky

Těstoviny nasladko: Brusinkové lasagne a nudle s mákem

Těstoviny nasladko: Brusinkové lasagne a nudle s mákem

Včera | Sladké těstoviny můžou být pro nás trochu nezvyk, ale po prvním okusení si tuto kombinaci…

Oční jóga: 9 rad, jak si u počítače nezkazit zrak

Oční jóga: 9 rad, jak si u počítače nezkazit zrak

Včera | Každý člověk mrkne během dne dvaadvacetkrát za minutu, při čtení knihy desetkrát a pokud pracuje na…

Pozor! Tyhle mýty o hubnutí ničí vaše zdraví

Pozor! Tyhle mýty o hubnutí ničí vaše zdraví

25. 3. | Často si myslíme, že pro svoje zdraví děláme to nejlepší, jenže je to přesně naopak a my pak paseku…

Zelí jako hlavní jídlo: Pizza, domácí těstoviny nebo salát

Zelí jako hlavní jídlo: Pizza, domácí těstoviny nebo salát

24. 3. | Zelí patří k nejoblíbenější zimní zelenině. Dá se využít nejen jako příloha k masu a knedlíkům, ale…