Jak na střevní potíže?

Jak poznáme, že naše tělo stávkuje? Terapie pro vaše zažívání ZDARMA!

Co dělat, aby vaše střeva nestávkovala Obyčejné říhání či nadýmání dokáže člověku zkazit nejeden gurmánský zážitek a což už taková neústupná zácpa, nebo urputné bolesti břicha!

Ty dokáží pokazit dovolenou, pracovní jednání, rande nebo výrazně omezit oblíbené aktivity ve volném čase. Odborníci radí v takových případech přehodnotit jídelníček a životný styl a dát tělu to co potřebuje ke správnému trávení a vylučování.

V praxi to znamená obohatit jídelníček o vlákninu, zakysané mléčné výrobky s probiotiky a přidat také pohyb, který pomáhá střevům se rozpohybovat.

Tři kroky ke zdraví Odborníci tvrdí, že největším orgánem lidské imunity je střevo. Soustřeďuje se v něm totiž až sedmdesát procent imunitních buněk! I proto správně fungující střeva neovlivňují jen potíže jako jsou zácpa, nadýmání nebo bolesti břicha, ale také naši obranyschopnost vůči infekcím či riziko celé řady civilizačních obtíží, ke kterým patří ateroskleróza cév, ischemická choroba srdeční, vznik mozkových příhod a vysoký krevní tlak, obezita, cukrovka a mluví se i o některých typech rakoviny. Pokud vaše střeva nefungují správně, je dobré jim pomoci například pomocí následujících třech jednoduchých opatření:

1. Přehodnoťte svůj jídelníček. Přidejte do něj vlákninu v podobě zelenin, ovoce či cereálií, zakysané mléčné výrobky s probiotiky a omezte tučná, smažená a těžce stravitelná jídla. 2. Alespoň hodinu denně věnujte fyzické aktivitě. Ideální je cvičení, podle odborníků však mnohdy postačí i svižné procházky. 3. Začněte užívat Lepicol, účinné přírodní synbiotikum, které obsahuje nejenom zdraví prospěšné mikroorganismy (probiotika), ale i prebiotika, které podporují osídlování střeva probiotickými kulturami a tolik potřebnou rostlinnou vlákninu.

Právě díky probiotikům a prebiotikům je Lepicol vhodný i při takových potížích s vyprazdňováním, kdy nepomáhá ani dlouhodobější užívání vlákniny. Kromě zlepšení trávení a činnosti střev podpoří i vaši obranyschopnost vůči celé řadě virových a bakteriálních infekcí. Na trhu je k dostání také Lepicol plus, který je obohacen i další potřebnou složkou k správnému trávení, kterou jsou enzymy a speciální přípravek určen pro děti. Více se o těchto produktech dozvíte na stránkách na http://www.zdravastreva.cz>www.zdravastreva.cz

DOBRÝ TIP: Vyzkoušejte si Lepicol na vlastní kůži. Právě nyní poskytuje společnost ASP CZECH (výrobce Lepicolu) možnost vyzkoušet pozitivní účinky Lepicolu v 5ti denní sadě zdarma. O Lepicol stačí zažádat formulářem na stránkách http://www.zdravastreva.cz>www.zdravastreva.cz nebo zavolat na tel. 775 707 246.

Doporučujeme

Články odjinud