Jak poznat kvalitní čokoládu?

4 komentáře

luate
16. ledna • 8:58

Já vařím vnoučatům kvalitní čokoládu s houbou Reishi. Nejen že si pochutnaji,ale i prospějí svému zdraví. luate@atlas.czGANO SCHOKOLADETento výživný, povzbuzující, zdravý nápoj je obohacen o extrakt Ganoderma Lucidum, vysoce kvalitní kakao, odstředěné mléko a sušenou smetanu na rostlinné bázi. Gano Schokolade je nápad Gano Excel. Tento nápoj je vyráběn z kakaa a Ganoderma Lucidum.Farmakologická hodnota
• polysacharidy
• organické germanium
• vitamíny
Funkce
• POLYSACHARIDY
• posilují imunitní systém těla
• vyrovnávají hladinu cukru v krvi
• ORGANICKÉ GERMANIUM
• zvyšuje hladinu kyslíku v krvi
• posiluje imunitní systém
• snižuje únavu a podporuje vitalitu
• VITAMÍNY
• v malém množství jsou potřebné pro zdravé tělo
• hrají zásadní roli ve fyziologickém procesu a dobrém metabolismu těla
• fungují jako dobrý zdroj energie

Marcik56
27. října • 20:09

Asi u mě bude průšvih, já mám ráda čokoládu na vaření a potom co vozí syn z ciziny. Ta na vaření převažuje...

Smrtonoška
26. října • 18:36

Já kupuju hlavně kvalitní čokolády, které jsou bohůžel o něco dražší! Čokolády kupuju s obsahem kakaové sušiny od 47 - 99%, dával sem ochutnávat i svým kamarádům, kamarádkám, kolegům, kolegyním a zesekli sme mezi 75 - 80% kakaové sušiny. Taky sem dal ochutnat jedný paní 99% čokoládu a řekla o tom, že je to hnus a vůbec nechápe jak to můžu jíst a přitom si ráda pochutnávala na 70% čokoládě, totiž ona 70% čokoláda má výrazně sladčí chuť než 99%.
S pozdravem..

cacorinka
22. října • 13:35

Kupuji jen kvalitni cokoladu s vysokym podilem cisteho kakaa 70procent,mlecna mi vubec nechuti,radsi si zaplatim vice,ale kvalita je kvalita.

Doporučujeme

Články odjinud