Jak se léčí Eva Pilarová?

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Chřipka se opravdu nevyhýbá nikomu. Jedinou opravdovou obranou je podle lékařů očkování. Ani pak však není vždy vyhráno. Své o tom ví Eva Pilarová, která jak přiznává, chodí na preventivní očkování.

„Ne vždy se ale vyvede,“ říká. „Jednou mi píchli injekci a za čtyři dny jsem dostala takovou chřipka, že jsem myslela, že bude dočista po mně. Naštěstí nebylo.“


Tehdy ji prý napadl virus, proti kterému zrovna nebyla očkovaná. A tak míní, že zákeřné chřipce je nejlepší přece jenom předcházet prevencí. „Nepatřím mezi pojídače vitaminů v kapslích či pilulkách. Mám ráda ovoce: jablka, pomeranče, mandarinky i hrozny. A tak u nich doma přírodní vitamíny nikdy nechybí.


Důraz na předcházení nemocem má u paní Evy svůj důvod. S bílými plášti se totiž zrovna nepřátelí. „Když nemusím, tak k lékaři nejdu, protože jsem si s doktory už v životě užila své,“ připomíná. Pokud tak vysloveně nemusí, nechodí ani na návštěvy do nemocnic. „Necítím se tam dobře.“ A co dělá, když nemoc vítězí nad přírodou? „Mám léčitele, který mi v určitých věcech vypomůže.“ Lékařů se však úplně nezříká. „Když je potřeba, kombinuji lékaře s léčitelem.“ (Plus)

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…