Jan Kraus: Tělo si řekne samo

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Herec a moderátor Jan Kraus tvrdí, že každá výživa, která jej udrží při životě, je ta správná. "Nevěřím na různé teorie, co se má jíst a co ne. Tělo si samo řekne, co potřebuje," potírá Jan Kraus všelijaké diety.

Jan Kraus: Tělo si řekne samo




Herec a moderátor Jan Kraus tvrdí, že každá výživa, která jej udrží při
životě, je ta správná. �Nevěřím na různé teorie, co se má jíst a co ne. Tělo
si samo řekne, co potřebuje,� potírá Jan Kraus všelijaké diety. Jí prostě
všechno, na co má chuň a rozhodně se neřídí �dobře míněnými� radami dietologů
a všech možných odborníků přes stravování.



Pokud mám čas, sportuji. Teď ale moc času naštěstí nemám, a tak se snažím aspoň chodit hodně pěšky!�


Jan Kraus je otcem tří synů. Dva má s první ženou herečkou Janou Krausovou,
třetího s herečkou Ivanou Chýlkovou. S tou také dorazil na vystoupení svého
syna Davida na Vyšehradskou párty.

David se vydal na muzikantskou dráhu. Jednoduché to s ním tatínek rozhodně
neměl. Když prý hrozilo Davidovi vyloučení z konzervatoře, tatínek pilně
nastudoval školní řád a profesoři z něj byli úplně paf. Vše dopadlo dobře
pro Davida. Ten proslul tím, že když chce vyznat lásku, tak vyvolené jednoduše
složí píseň. Rozchází se prý také písní. S otcem Janem má zatím vztahy ucházející,
jinak bychom s nimi již byli z vln komerčních rádií obeznámeni. (Plus)

Komentáře

Komentářů celkem: 2
Podle hesla zdravé je to co mi chutná! S článkem se dá souhlasit. lišáček lup 23. 7. 2002 | 07:56
Nejak tak to je. Bobbie 21. 7. 2002 | 05:45

Další články z rubriky

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Včera | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…