Je vám pořád zima? Takhle se skutečně zahřejete!

| Autor: Martina Nová | Rubrika: Zdraví

Čtyřicet pět procent Čechů trápí zimomřivost. Mají pořád studené ruce, nohy, od září do května prostě trpí. Říká se, že ženy přestanou zebat nohy po porodu. Co ale dělat, když vám ani porod nepomohl a vám je stále zima? Tyhle jednoduché vychytávky zaberou!

Je vám pořád zima? Takhle se skutečně zahřejete!

Najezte se

Zní to banálně, ale pokud máte podváhu nebo jste-li právě na dietě, buď se smíříte s tím, že se půl roku protřesete chladem, nebo začnete jíst a trochu přiberete. V zimních měsících vsaďte na krémové polévky nebo vývary. Ty vás krásně zahřejí! Pokud máte ráda ostřejší jídla, nebojte se přidat chilli. Zima nebude mít šanci!

Následující »

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Dnes | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…