Jehličkami proti tuku

| Autor: Dana Švigová | Rubrika: Zdraví

Stále více lidí hledá efektivní způsoby, jak se zbavit nadměrných tukových polštářků, které se mohou vytvořit na nejrůznějších částech těla. A to i v případě, když člověk pravidelně cvičí a dodržuje racionální stravovací režim. Nabízíme optimální řešení s názvem Elektrolipolýza.

Elektrolipolýza je unikátní neinvazivní metoda sloužící k postupnému rozrušení tukových buněk pomocí elektrického pole. Během procedury se do problematických podkožních partií zavedou vlasově tenké jehličky, které působí jako elektrody. Tím dochází k masivnímu zvýšení metabolické aktivity v podkožní tukové tkáni. Elektrický proud tak rozpouští tuk, který pak tělo vylučuje společně s močí. Proto je při elektrolipolýze mimořádně důležité dodržovat pitný režim.

Elektrolipolýzu je možné aplikovat jednou až třikrát týdně. Celkový počet sezení se liší v závislosti na velikosti tukových polštářků a tělesné partii. Na těle se provádí zhruba deset zákroků, na obličeji jen kolem pěti. „Pomocí elektrolipolýzy ošetřujeme především problematické partie vnitřních a zevních stehen, hýždí, boků a břicha. Velmi úspěšně se dá aplikovat i na oblast obličeje a podbradku,“ vysvětluje doktorka Petra Samková z Kliniky GHC Praha. Jedna aplikace elektrolipolýzy na těle stojí 3 tisíce korun, za zákrok v oblasti obličeje zaplatí klient polovinu této částky.

Po léčebné kúře by měl klient dodržovat zdravý životní styl včetně cvičení a racionální stravy. V takovém případě je odbourání tuku víceméně trvalé. Elektrolipolýza není vhodná pro těhotné ženy a kardiaky. Také se nedoporučuje lidem s většími tukovými zásobami, kterým poslouží spíše tradiční liposukce.

Zdroj: orange&co.

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Dnes | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…