Jen šest procent lidí je spokojeno se svým pozadím

| Autor: Pluspress | Rubrika: Zdraví

Schválně zkuste zapřemýšlet, kolik znáte ve svém okolí lidí, kteří jsou naprosto spokojeni se svým zevnějškem. Vaše zjištění bude mnohem zajímavější, pokud se zeptáte na spokojenost se zadnicí. Na svém pozadí by totiž podle průzkumu, jehož výsledky zveřejnil internetový server eDiets.com., nic neměnilo pouhých šest procent lidí.

"Jen 5,8 procenta dotázaných respondentů je se svojí zadnicí spokojeno a s největší pravděpodobností na ní nebudou v dohledné době nic měnit. Což znamená, že se nehodlají věnovat žádným cvikům ani držet jakékoliv diety. Klíčovým zjištěním ale bylo to, že téměř tři čtvrtiny lidí mají se svým pozadím spíše problémy," přiblížil výsledky výzkumu Raphael Calzadilla, který je na eDiets.com hlavním expertem na fitness.

"Pokud bychom si výsledky přiblížili podrobněji, pak rovná 42 procenta lidí jsou se svým pozadím velmi nespokojena a 29,3 procenta respondentů by uvítalo jinou zadnici, než tu, která je zdobí nyní. Když to sečteme, vychází nám skutečně tři čtvrtiny nespokojených lidí, což je hrůzu nahánějící číslo. Většině z nich je přitom cizí jakékoliv posilování, cvičení nebo diety, tedy alespoň ty, které by ovlivňovaly vzhled právě jejich zadnice," upřesnil Calzadilla.

"Příjemné ovšem je, že devět procent dotázaných je se svým pozadím spokojeno, 13,7 procenta respondentů spíše spokojeno, a 5,8 procenta se za svoji zadnici nemá proč stydět, a navíc si myslí, že ji mají nádhernou," dodal. (Plus)

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…