Jsem stydlivá, ale předvádět spodní prádlo zvládám, přiznala Vignerová

| Autor: Korzo | Rubrika: Zdraví

Asi pro každou modelku je nejvíc náročné předvádět plavky a spodní prádlo. Ani Miss ČR 2009 Aneta Vignerová (24) takové přehlídky moc nevyhledává. Ne snad, že by havířovská rodačka měla traumata ze své postavy, ale ne každému se musí líbit. Proto si dobře vybírá, jakou přehlídku tohoto typu vezme.



Naposledy se v celé své kráse i s andělskými křídly předvedla na show Top Secret, která je českou obdobou přehlídky spodního prádla americké značky Victoria´s Secret. "Jsem stydlivá a tohle je asi jediná přehlídka do roka, kde předvádím spodní prádlo. Člověk si to musí umět vybrat. Tady v prostředí hotelu Hilton to vypadá jinak a někde v baru by to také vypadalo jinak," svěřila se Aneta Korzu.

V rámci přehlídky se představila i podprsenka za šedesát milionů korun. Podle Anety byla sice hezká, ale ona by si ji nikdy nekoupila. "Myslím, že by to bylo zbytečné. Prohlížela jsem si ji, je krásná a určitě je pěkné ji vidět na přehlídce. Ale vlastnit bych ji nechtěla," řekla.

Kvůli tomu, aby byly dívky na přehlídce co nejhubenější, musely těsně předtím dodržovat určité pokyny. Není to nic nestandardního, přesto se vyrojily fámy, že modelky hladověly. "Jíst jsme samozřejmě mohly, ale určitě byli pořadatelé přísní. Byla to důležitá přehlídka. Ovšem dalo se to zvládnout," objasnila po skončení přítelkyně fotbalisty Tomáše Ujfalušiho.

Foto: Profimedia.cz




ČTĚTE TAKÉ:
Jak uvázat elegantní uzel?





ČTĚTE TAKÉ:
Nesmrtelnost rudých rtů! Inspirujte se u slavných celebrit


Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…