Kalivodová po boji s nádorem: Hoďte věci za hlavu!

Kalivodová po boji s nádorem: Hoďte věci za hlavu!

Vánoce se sice blíží, ale operní pěvkyně Andrea Kalivodová dostala prý ten nejkrásnější dárek od lékařů – a to už v létě. Lékaři ji sdělili, že nádor, který u ní našli, není díkybohu zhoubný.

„Jestli se něčím nervujete, nebo máte nějaké starosti, netrapte se tím a hoďte to za hlavu, protože zdraví je opravdu to nejcennější, co máte,“ míní Kalivodová. Pěvkyně se po dlouhé době objevila na VIP mikulášské párty, která se konal v módním salonu na Letné.

Andrea se se na večírku moc dlouho nezdržela. „Díky zkušenosti s tak vážnou nemocí se vám naprosto přeskládají priority v životě a s tím souvisí i to, že letos jsem se rozhodla o Vánocích pořádně odpočívat, chodím dříve spát a dříve vstávám, “ míní Andrea.

Pěvkyně se prý na Vánoce velice těší, ty stráví s rodinou na Moravě. „Moc se na to těším, opravdu to bude ve znamení odpočinku, zatímco loni jsem hned po Štědrém dnu zpívala v Rusalce, letos jsem si naordinovala odpočinek, půjdeme na půlnoční a budu si užívat rodiny a polehoučku připravovat repertoár na novou desku,“ míní zpěvačka, která ale přiznala, že do 22. prosince ji čeká maraton vystoupení a představení.

ČTĚTE TAKÉ:
Téměř 40letá Lakatošová nafotila hodně odvážné fotky

ČTĚTE TAKÉ:
Co přinese magické datum 21. 12. 2012?

Doporučujeme

Články odjinud