Kateřina Hrachovcová: Městský život mi zhoršoval kondici

| Autor: Pluspress | Rubrika: Zdraví

Známá herečka a moderátorka Snídaně s Novou Kateřina Hrachovcová se už před časem se svým přítelem Petrem Vondráčkem odstěhovala z Prahy. „Vystřídala jsem spoustu podnájmů a pronájmů, především v centru Prahy, ale pak se mi najednou moc zachtělo odejít z tohoto mraveniště pryč.

Už teď mohu posoudit, že městský život mi zhoršoval kondici - nyní mám mnohem víc energie,“ říká s upokojením sympatická tmavovláska.

Kateřina Hrachovcová má stále postavu štíhlou jako proutek, a tak si s přicházejícím létem nemusí dělat starosti. „Ano, přichází doba plavek, ale s tím si hlavu nelámu. Zkrátka, až bude počasí na koupání, tak si plavky obléknu a bude.“

Katka se totiž o svou postavu stará průběžně celý rok. Svého času byla nadšeným návštěvníkem posiloven. Díky svému příteli začala dělat i jiné sporty, jako třeba tenis. Vzpomíná, že odmala hodně chodila s rodiči na procházky, a tak se jí dnes líbí i golf, který ji připadá také jako jedna velká procházka.

A kam pojede letos na dovolenou? „Asi zůstanu v Čechách,“ říká Kateřina. „Už se na to ale moc těším. Nejradši sedím venku před domem, nebo někde na pařezu při procházce. Moc ráda také na zahradě něco griluju nebo opékám buřty.“ (Plus)

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Dnes | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…