Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

| Autor: Marta Pušová | Rubrika: Zdraví

Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky požití alkoholu sice vědci stále nevyvinuli, máme ale pár tipů, jak důsledky bouřlivých oslav snížit na únosnou míru. Zkuste je všechny a uvidíte, že vám bude lépe!

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Voda

Ať už budete pít cokoliv, snažte se alkohol prokládat vodou. Neopijete se tak moc a tak rychle, takže je šance, že se dožijete půlnoci a dokonce si ji budete i pamatovat.

Navíc voda krásně zředí alkohol a tělo nebude mít takový problém se s ním vypořádat. A také je šance, že tak zabráníte rannímu bolehlavu!

Následující »

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…