Korejští vědci slibují: Naklonujeme vám psa. Za dva miliony

| Autor: Famous | Rubrika: Zdraví

Jihokorejští vědci nabízejí britským chovatelům psů, že jejich miláčka vzkřísí z mrtvých a učiní téměř nesmrtelným. Úzkost ze smrtelnosti zvířete je zbytečná, pokud bude mít majitel štěstí a vyhraje v soutěži. Společnost Sooam Biotech milovaného pejska šťastlivci naklonuje zdarma.

Korejští vědci slibují: Naklonujeme vám psa. Za dva miliony

„Dokážeme naklonovat jakékoli plemeno, velikost či tvar psa a přicházíme do Spojeného království s nabídkou tohoto procesu, který může jeden chovatel využít u svého výjimečného pejska zdarma,“ tvrdí jihokorejský genetik Insung Hwang s tím, že zájemci se musejí přihlásit do soutěže UK Dog Cloning Competition.

Ke klonování je potřeba odebrat z původního jedince vzorek kožních buněk, z nichž se po dvou měsících podaří získat genetický materiál pro nové embryo. Buňky lze také zamrazit a využít ke klonování později.

Jihokorejská společnost Sooam Biotech nabízí jedno klonování ve Spojeném království zcela zdarma. Šťastnému výherci tak odpadne povinnost celý proces uhradit. Firma už naklonovala na čtyři stovky psů. A za každého si nechala zaplatit v přepočtu dva miliony korun.

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

Dnes | Jednoduchá potravina, jako je cibule, se dá připravit na mnoho způsobů. Nejen ve své čerstvé formě,…

Pohled do mísy: Co o vás prozradí barva a konzistence stolice?

Pohled do mísy: Co o vás prozradí barva a konzistence stolice?

Dnes | Podíváte se občas před spláchnutím, co po vás na toaletě zůstalo? Měla byste. Barva, struktura,…

Tuky, nebo zadržená voda v těle? Víme, jak to poznat

Tuky, nebo zadržená voda v těle? Víme, jak to poznat

22. 4. | Probouzíte se ráno s pytli pod očima, oteklými prsty na rukou, lýtky a také břichem jako balon a…

Tvaroh v hlavní roli: Sladké recepty, kterým neodoláte

Tvaroh v hlavní roli: Sladké recepty, kterým neodoláte

21. 4. | Tvaroh nikdy nezklame, ať už se pustíte do pečení bábovky, přípravy lívanců nebo tvarohových…