Korejští vědci slibují: Naklonujeme vám psa. Za dva miliony

| Autor: Famous | Rubrika: Zdraví

Jihokorejští vědci nabízejí britským chovatelům psů, že jejich miláčka vzkřísí z mrtvých a učiní téměř nesmrtelným. Úzkost ze smrtelnosti zvířete je zbytečná, pokud bude mít majitel štěstí a vyhraje v soutěži. Společnost Sooam Biotech milovaného pejska šťastlivci naklonuje zdarma.

Korejští vědci slibují: Naklonujeme vám psa. Za dva miliony

„Dokážeme naklonovat jakékoli plemeno, velikost či tvar psa a přicházíme do Spojeného království s nabídkou tohoto procesu, který může jeden chovatel využít u svého výjimečného pejska zdarma,“ tvrdí jihokorejský genetik Insung Hwang s tím, že zájemci se musejí přihlásit do soutěže UK Dog Cloning Competition.

Ke klonování je potřeba odebrat z původního jedince vzorek kožních buněk, z nichž se po dvou měsících podaří získat genetický materiál pro nové embryo. Buňky lze také zamrazit a využít ke klonování později.

Jihokorejská společnost Sooam Biotech nabízí jedno klonování ve Spojeném království zcela zdarma. Šťastnému výherci tak odpadne povinnost celý proces uhradit. Firma už naklonovala na čtyři stovky psů. A za každého si nechala zaplatit v přepočtu dva miliony korun.

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Trpíte na modřiny? Může jít o vážné onemocnění

Trpíte na modřiny? Může jít o vážné onemocnění

Dnes | Stává se vám, že se vám vytvoří modřina hrající všemi barvami, i když se jen lehce opřete o stůl?…

Vařte za hubičku: Levná a chutná jídla z brambor

Vařte za hubičku: Levná a chutná jídla z brambor

26. 5. | Brambory jsou snadno k dostání a když víte, jak je připravit, nebudou vás nudit. Existuje totiž…

Když ovečky nezabírají: Rady, jak co nejrychleji usnout

Když ovečky nezabírají: Rady, jak co nejrychleji usnout

25. 5. | 2 | Už jste se po dvacáté v posteli převalila ze strany na stranu a spánek se stále někde toulá?…

Jak udělat dokonalý smažák? Známe 4 triky!

Jak udělat dokonalý smažák? Známe 4 triky!

24. 5. | 1 | Na klasický smažený sýr dostane čas od času chuť každý z nás. Ne vždy se ale povede, aby sýr ze…