Koření jako za císaře pána

| Autor: Kotányi | Rubrika: Zdraví

Ve stejném roce, kdy se v Praze otevřelo Národní divadlo a v Berlíně začaly jezdit první tramvaje na světě, vzniklo ve Vídni kořenářské impérium, které i v dnešní době zůstává ve vlastnictví rodiny původního majitele maďarského původu Jánose Kotányi.

Koření jako za císaře pána

Za 135 let fungování jeho firmy se na trhu nic zásadního nezměnilo. Kvalita zůstává na stejné úrovni jako za císaře pána. Vše se vyrábí v Rakousku a koření se dováží ze všech koutů světa.

S počátky tohoto impéria souvisí i soutěžní otázka v soutěži s KOTÁNYI pro tento týden: S jakým druhem koření začal János Kotányi obchodovat?

Nápovědu najdete v článku u soutěže a dalších 10 z vás může tento týden vyhrát balíček koření od společnosti KOTÁNYI v hodnotě 500 Kč. Přejeme vám hodně štěstí!

Informace o soutěži.

Další články z rubriky

Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

Dnes | Jednoduchá potravina, jako je cibule, se dá připravit na mnoho způsobů. Nejen ve své čerstvé formě,…

Pohled do mísy: Co o vás prozradí barva a konzistence stolice?

Pohled do mísy: Co o vás prozradí barva a konzistence stolice?

Dnes | Podíváte se občas před spláchnutím, co po vás na toaletě zůstalo? Měla byste. Barva, struktura,…

Tuky, nebo zadržená voda v těle? Víme, jak to poznat

Tuky, nebo zadržená voda v těle? Víme, jak to poznat

22. 4. | Probouzíte se ráno s pytli pod očima, oteklými prsty na rukou, lýtky a také břichem jako balon a…

Tvaroh v hlavní roli: Sladké recepty, kterým neodoláte

Tvaroh v hlavní roli: Sladké recepty, kterým neodoláte

21. 4. | Tvaroh nikdy nezklame, ať už se pustíte do pečení bábovky, přípravy lívanců nebo tvarohových…