Koření jako za císaře pána

| Autor: Kotányi | Rubrika: Zdraví

Ve stejném roce, kdy se v Praze otevřelo Národní divadlo a v Berlíně začaly jezdit první tramvaje na světě, vzniklo ve Vídni kořenářské impérium, které i v dnešní době zůstává ve vlastnictví rodiny původního majitele maďarského původu Jánose Kotányi.

Koření jako za císaře pána

Za 135 let fungování jeho firmy se na trhu nic zásadního nezměnilo. Kvalita zůstává na stejné úrovni jako za císaře pána. Vše se vyrábí v Rakousku a koření se dováží ze všech koutů světa.

S počátky tohoto impéria souvisí i soutěžní otázka v soutěži s KOTÁNYI pro tento týden: S jakým druhem koření začal János Kotányi obchodovat?

Nápovědu najdete v článku u soutěže a dalších 10 z vás může tento týden vyhrát balíček koření od společnosti KOTÁNYI v hodnotě 500 Kč. Přejeme vám hodně štěstí!

Informace o soutěži.

Další články z rubriky

Nejlepší bábovka: Zkuste olejovou, hrníčkovou, třenou i tvarohovou

Nejlepší bábovka: Zkuste olejovou, hrníčkovou, třenou i tvarohovou

Včera | Tradiční bábovka neodmyslitelně patří k svátečnímu stolu. Milují ji děti, pochutnají si na ní i…

Jak na deprese: 10 potravin, které zlepší náladu a netloustne se z nich

Jak na deprese: 10 potravin, které zlepší náladu a netloustne se z nich

22. 2. | Jste to, co jíte – to platí opravdu beze zbytku. Jídlo ovlivňuje naši chemickou rovnováhu, a tím…

Nedělní oběd: Zkuste burgery, špízy nebo slaný koláč!

Nedělní oběd: Zkuste burgery, špízy nebo slaný koláč!

21. 2. | O víkendu máme konečně čas sejít se u stolu. Chceme si pochnutnat na něčem lahodném, ale nechceme…

Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy

Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy

18. 2. | Kuřecí maso je dietní, rychle připravené i relativně levné, proto se těší stálé oblibě. Ale časem…