Kuřecí prsa 5x jinak: Lehký oběd do teplých dní z kuřecího masa

| Autor: MŽ | Rubrika: Zdraví

Kde jsou ty časy, kdy pečené kuře patřilo ke svátečním jídlům. Aby bylo pěkně šťavnaté, doplňovalo se ještě osminkou másla. Dnes patří k dietnějším pokrmům a na stole se objevuje celkem často. Aby se nepřejedlo, je třeba změna. Tady je 5 receptů, které rozšíří váš repertoár.

Kuřecí prsa v hořčičné omáčce

Rychlý oběd, který ocení i děti. Nemusíte dělat složitou omáčku, tahle je hotová natotata.

Recept najdete ZDE

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Pro labužníky rafinovanější, i když o něco složitější možnost úpravy kuřecích prsou.

Recept najdete ZDE

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuře příprava
 

V tomto pokrmu zamaskujete i brokolici a všem bude chutnat.

Recept najdete ZDE

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Pro milovníky hub, kteří je rádi v každém pokrmu. Ať už jste si nasbírali vlastní nebo se spokojíte se žampiony.

Recept najdete ZDE

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Kuře gril rajčata
 

Hoďte kuřecí prsa na gril! Pokud je předem namarinujete, nebudou vysušená.

Recept najdete ZDE

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Čtěte také

Ženy prince Harryho: Které krásky ho okouzlily, než potkal tu pravou?

Ženy prince Harryho: Které krásky ho okouzlily, než potkal tu pravou?

29. 11. 2017 | Není to tak dávno, co princ Harry při své cestě po Austrálii naříkal, že je stále sám a že by se…

Padáte únavou? 8 nejčastějších příčin, proč jste bez energie

Padáte únavou? 8 nejčastějších příčin, proč jste bez energie

16. 10. 2017 | 1 | Určitě znáte naprosto chorobnou únavu, kdy jedete jako robot, jste naprosto bez energie a vždy se…

Další články z rubriky

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…