Kvalita nosí značku KLASA

| Autor: PR | Rubrika: Zdraví

Nakoupit chutné a kvalitní potraviny není nic složitého. Hledejte v obchodech produkty se značkou KLASA a můžete si být jisti, že získáte ty nejkvalitnější potraviny. Se značkou KLASA víte, co jíte.

Některým potravinám se dnes nedá věřit. Nízká cena je lákavá, ale při bližším prostudování složení výrobku člověka často přejde chuť.



Avšak, nic není ztraceno. Pokud chcete špekáček z opravdového masa místo náhražkového opékáčku, jogurty z opravdového mléka místo želatinové směsi a další výrobky bez zbytečných konzervantů, pak hledejte na výrobcích logo národní značky kvality KLASA.



KLASA na obalech výrobků znamená prvotřídní kvalitu. Značku KLASA uděluje ministr zemědělství ČR již od roku 2003 prověřeným potravinářským výrobkům, které splňují nadstandardní kvalitativní a bezpečnostní kritéria. Díky přísným pravidlům mají spotřebitelé záruku kvalitní a bezpečné potraviny. Značka KLASA je udílena pouze na tři roky a po celou dobu její platnosti je výrobek vystaven kontrolám Státní zemědělské a potravinářské inspekce a Státní veterinární správy ČR. Pokud zjistí zhoršení kvality nebo třeba jen změnu složení výrobku, je značka KLASA výrobku odebrána.



Značka KLASA je dobrým vodítkem při nákupu pro všechny, kdo se chtějí snadno orientovat v rozmanité nabídce supermarketů. KLASA znamená kvalitu a sázet na kvalitu se vždy vyplatí.



Kompletní seznam výrobků KLASA najdete na www.eklasa.cz.






Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Populární superpotraviny: Zázvor prodlouží menstruaci a borůvky zvýší cukr

Populární superpotraviny: Zázvor prodlouží menstruaci a borůvky zvýší cukr

Dnes | Superpotravinami se to v poslední době všude jen hemží a výživoví poradci si je nemohou vynachválit…

7 rychlých receptů: Jak na chutné pomazánky

7 rychlých receptů: Jak na chutné pomazánky

Dnes | Chystáte oslavu nebo posezení s přáteli a lámete si hlavu nad občerstvením? Vyzkoušejte jednohubky…

Ochutnejte jarní polévky: Chřestová, špenátová nebo okurková

Ochutnejte jarní polévky: Chřestová, špenátová nebo okurková

19. 5. | Lehké jarní polévky, které vám rychle půjdou od ruky. Vyzkoušejte třeba sezonní chřestovou nebo…

Nafouknuté břicho? Známe nejčastější příčiny

Nafouknuté břicho? Známe nejčastější příčiny

18. 5. | Trápí vás často křeče v břiše, nadýmání a pocit opuchlosti? Příčin může být hned několik. Některé…