Kvalita nosí značku KLASA

| Autor: PR | Rubrika: Zdraví

Nakoupit chutné a kvalitní potraviny není nic složitého. Hledejte v obchodech produkty se značkou KLASA a můžete si být jisti, že získáte ty nejkvalitnější potraviny. Se značkou KLASA víte, co jíte.

Některým potravinám se dnes nedá věřit. Nízká cena je lákavá, ale při bližším prostudování složení výrobku člověka často přejde chuť.



Avšak, nic není ztraceno. Pokud chcete špekáček z opravdového masa místo náhražkového opékáčku, jogurty z opravdového mléka místo želatinové směsi a další výrobky bez zbytečných konzervantů, pak hledejte na výrobcích logo národní značky kvality KLASA.



KLASA na obalech výrobků znamená prvotřídní kvalitu. Značku KLASA uděluje ministr zemědělství ČR již od roku 2003 prověřeným potravinářským výrobkům, které splňují nadstandardní kvalitativní a bezpečnostní kritéria. Díky přísným pravidlům mají spotřebitelé záruku kvalitní a bezpečné potraviny. Značka KLASA je udílena pouze na tři roky a po celou dobu její platnosti je výrobek vystaven kontrolám Státní zemědělské a potravinářské inspekce a Státní veterinární správy ČR. Pokud zjistí zhoršení kvality nebo třeba jen změnu složení výrobku, je značka KLASA výrobku odebrána.



Značka KLASA je dobrým vodítkem při nákupu pro všechny, kdo se chtějí snadno orientovat v rozmanité nabídce supermarketů. KLASA znamená kvalitu a sázet na kvalitu se vždy vyplatí.



Kompletní seznam výrobků KLASA najdete na www.eklasa.cz.






Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy

Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy

Včera | Kuřecí maso je dietní, rychle připravené i relativně levné, proto se těší stálé oblibě. Ale časem…

Dezerty do skleničky: Čokoládová pěna, suflé i limetkový krém

Dezerty do skleničky: Čokoládová pěna, suflé i limetkový krém

16. 2. | Minidezerty do skla dokáží zachránit nejednu nečekanou návštěvu. Vyzkoušejte našich pět osvědčených…

Dagmar Heřtová z blogu Tastejourney.cz: Vařit se dá i na podpatcích

Dagmar Heřtová z blogu Tastejourney.cz: Vařit se dá i na podpatcích

16. 2. | Pokud sledujete kuchařské a gurmánské blogy, určitě vám neunikla stránka Tastejourney.cz. Její…

Máte problémy s alkoholem? Takto to poznáte! Otestujte se

Máte problémy s alkoholem? Takto to poznáte! Otestujte se

15. 2. | Také vám alkohol často pomůže, když se chcete lépe bavit, zbavit se špatné nálady nebo zahnat…