Mám diabetes. Takže, co mi vlastně je?

4 komentáře

danikhrom
15. července • 10:01

Zrovna včera jsem narazila na video, jak sacharin přispívá k rakovině u točených limonád. Při představě, že dobrovolně sladím nějakým umělým sacharinem, je mi zle. U té Sladie je výhoda, že to prakticky není umělé, ale přírodní sladidlo. V chuti oproti cukru nevidím rozdíl, takže určitě změním způsob slazení…

Romik56
12. května • 13:29

Sukraloza a stevie? Moc děkuji za radu ;-) Sladii určitě ráda vyzkouším ;-) hledám něco, co nahradit místo cukru a jsem ráda za každou radu :)

Hanuliinka
7. května • 12:01

Sladie je perfektní! Já hledala něco s jejím složením - stevie a sukraloza, takže mě splnila vše, co jsem chtěla ;-) proč cukr, když jde žít zdravěji? ;-)

Ilon45
28. dubna • 9:55

Já jsem chtěla hlavně cukr omezit hlavně kvůli sobě. Sladkosti jsem vyřadila úplně, čaj necukruju, ale co nesnesu hořké je kafe  piju ho denně, takže jsem si nechala poradit a koupila si na zkoušku Sladii. Zaujalo mě složení – Stévie a překvapila mě chuť – žádná umělotina, ale sladké kafe ;-)

Doporučujeme

Články odjinud