Mám dobrý pocit ze sebe sama i svého těla

Mám dobrý pocit ze sebe sama i svého těla

Dáša Štummerová zhubla díky příjemnému a motivujícímu přístupu výživových poradců v libereckém dietetickém centru NATURHOUSE 33,5 kg.

Dáša Štummerová před

Jméno: Dáša Štummerová Věk: 45 let Bydliště: Liberec

Původní váha: 99,5 kg Současná váha: 66 kg Váhový úbytek: 33,5 kg

Původní velikost oblečení: 50 Současná velikost oblečení: 38 Snížení o: 6 konfekčních velikostí

Dáša Štummerová na návštěvě v libereckém NATURHOUSE

Už od mládí jsem byla plnoštíhlá a dodržování diet mi skutečně nešlo. Pokud jsem zhubla, okamžitě se během pár měsíců dostavil takzvaný jo-jo efekt. Před časem jsem zpozorovala, že má kolegyně pěkně hubne. Asi za tři měsíce jsem si dodala odvahu zeptat se, co je příčinou jejího hubnutí. A tak jsem se dostala do dietetického centra NATURHOUSE v Liberci.

Mou první návštěvu provázela nervozita, ale kladný a milý přístup pana dietologa Břetislava Miklase mi pomohl počáteční nervozitu překonat. Rozhodnutí, že jdu správnou cestou právě s NATURHOUSE, bylo na světě.

První jídelníček po konzultaci 1. 2. 2011 mi vyrazil dech. Nemohla jsem uvěřit, že je nutné v rámci pestré diety zkonzumovat tolik jídla! Největším problémem, který mě hodně potrápil, bylo naučit se dodržovat pitný režim. Hned druhá návštěva v dietetickém centru mě utvrdila, že jdu správným směrem, moje váha byla o 3,7 kg nižší.

Dáša Štummerová s dietology Břetislevem Miklasem a Jarmilou Tomovou

Pravidelné kontroly u výživového poradce každý týden se staly nedílnou motivací. Slovo „cvičení“ dříve nepatřilo do mého slovníku. Ovšem rady a přístup mého osobního dietologa mi ukázaly, že lehký pohyb je nedílnou součástí každodenního života.

Prvním cílem, který jsem si stanovila hned na začátku, bylo dosáhnout váhy 90 kg. Ale když jsem viděla výsledky, namotivovalo mě to k dalšímu hubnutí. Tím jsem se za osm měsíců dostala k ideální váze 66 kg. A věřte mi, je to skutečně krásný pocit! Z velikosti XXL jsem se dostala na běžnou konfekční velikost 38. Nyní mám dobrý pocit ze sebe sama i svého těla, protože jít si koupit nové pěkné oblečení je mnohem snadnější a výběr je velmi pestrý.

Zlepšení jsem zaznamenala i po zdravotní stránce. Nyní mám veškeré sledované hodnoty v normě a obvodní lékař mi dokonce odebral léky na vysoký krevní tlak, protože je prostě již nadále nepotřebuji. Odměnou za snahu a zároveň hnací motor do dalších dnů mi byl obdiv přátel a kolegů.

Moje poslední oficiální návštěva v libereckém centru NATURHOUSE se uskutečnila 23. 9. 2011, ale pro mě určitě tou poslední nebude. Vždy ráda navštívím skvělý tým dietologů Břetislava Miklase a Jarmilku Tomovou, s nimiž mohu probrat nejen udržovací režim mé nové váhy.

Nechci jen konzumovat exkluzivní výrobky jako je například koktejl, pudink a vláknina, ale také ukázat, že jejich práce nebyla marná, a že se neminula účinkem, protože mě skutečně naučili Nové výchově ve výživě. Nyní vím, co, kdy a v jakém množství jíst a také mám uschované veškeré recepty z pestré diety, které vycházejí ze zásad středomořské stravy.

Oba dietologové mají můj obdiv a přeji jim mnoho dobrých a poslušných klientů! Já sama jejich náročnou práci velmi obdivuji.

Tip Dáši Štummerové:

S NATURHOUSE je možné i během diety mlsat. Nastartujte den s chutí! Sušenky FIBROKI Tost vás uchvátí jemnou máslovou křehkostí a sladkým aroma vanilky. Navíc neobsahují přidaný invertní cukr. Místo něj je použita fruktóza, která sušenkám propůjčí stejně skvělou chuť, avšak neuškodí vaší linii. Navíc jsou obohaceny o nestravitelnou vlákninu, která podporuje správné zažívání. Ve 100 g mají FIBROKI Tost pouze 22,6 g tuku a z něj tvoří 9,4 g nasycené mastné kyseliny. Z jednoho balení lze obvykle vytvořit 14 snídaní.

Fibroki Tost

Seznam poboček NATURHOUSE najdete na http://www.naturhouse-cz.cz/pobocky" target="_blank"> www.naturhouse-cz.cz/pobocky

Doporučujeme

Články odjinud