Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě

| Autor: MŽ | Rubrika: Zdraví

Naše babičky dávaly řízky dopéct ještě do trouby, navrch kousek másla. V dnešní rychlé době se snažíme netrávit v kuchyni příliš mnoho času. Jak tedy docílit toho, aby maso bylo křehoučké jako od babičky?

Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě

Přinášíme vám rady zkušeného šéfkuchaře pražského Grand Cru Restaurant & Bar Jana Punčocháře, který je známý svou láskou k řízkům a k česko-rakouské kuchyni. Poradí, jak docílit chutného řízku z vepřového, kuřecího, dokonce i hovězího masa.

Triky Jana Punčocháře najdete ZDE.

A pokud pátráte po receptu, díky kterému by vám nepraskla sekaná, najdete ho na tomto videu:

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Vyplázněte jazyk: Co poznáte podle tvaru, barvy či povlaku

Vyplázněte jazyk: Co poznáte podle tvaru, barvy či povlaku

21. 9. | Zdravotní stav člověka se dá vyčíst z mnoha ukazatelů. Jedním z nich je jazyk. Pokud je růžový až…

5 receptů na plněné papriky: S masem, sýrem i čočkou

5 receptů na plněné papriky: S masem, sýrem i čočkou

20. 9. | K podzimu neodmyslitelně patří i plněné papriky. Nejklasičtější jsou asi ty s mletým masem, zkuste…

11x lahodná houbová polévka: Se smetanou, bulgurem i s brokolicí

11x lahodná houbová polévka: Se smetanou, bulgurem i s brokolicí

18. 9. | Hříbky, klouzci, lišky, růžovky nebo žampiony. Jedlých hub je nepřeberné množství druhů, stejně tak…

10 triků, jak použít citron: Na stařecké skvrny, kuří oka i průjem

10 triků, jak použít citron: Na stařecké skvrny, kuří oka i průjem

18. 9. | Citron máme spojený s horkým čajem nebo naopak letní osvěžující citronádou. Toto ovoce nabušené…