Na přílišnou žravost pomůže plastická operace jazyka

| Autor: Famous | Rubrika: Zdraví

Už čtyři roky plastický chirurg Nikolas Chugay z Beverly Hills provádí bizarní operace jazyka. Provádí je klientům, kteří trpí nadměrnou žravostí. Na povrch jazyka jim voperuje plastovou destičku, která promění jakoukoli konzumaci v hotové peklo. Člověk pak přestane mít chuť na jídlo, omezí příjem kalorií a výrazně zhubne.

Na přílišnou žravost pomůže plastická operace jazyka

Chugay má – přestože je metoda značně kontroverzní ze zdravotního hlediska – stále dost zájemců. Není divu, jeho svěřenci zhubnou až kolem dvanácti kilo za měsíc. Konzumace tuhé potravy je tak bolestivá, že se člověk uchýlí jen k pití tekuté stravy. A výrazně pak zhubne.

Na svém webu pak Chugay varuje, že to není metoda vhodná pro ty, kteří mají rádi pohodlí. Navíc jim může po zákroku otéct jazyk a mohou mít problémy s řečí. K tomu všemu se vložka může nosit jen měsíc, pak začíná do jazyka zarůstat.

Plátek je velikosti poštovní známky a je vyroben z marlexu, ten se využívá při operacích kýly. Zákrok na Chugayově klinice v Beverly Hills stojí dva tisíce dolarů – necelých čtyřicet tisíc korun. Od roku 2009 jej podstoupilo na šedesát žen.

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

24. 4. | Jednoduchá potravina, jako je cibule, se dá připravit na mnoho způsobů. Nejen ve své čerstvé formě,…

Pohled do mísy: Co o vás prozradí barva a konzistence stolice?

Pohled do mísy: Co o vás prozradí barva a konzistence stolice?

24. 4. | Podíváte se občas před spláchnutím, co po vás na toaletě zůstalo? Měla byste. Barva, struktura,…

Tuky, nebo zadržená voda v těle? Víme, jak to poznat

Tuky, nebo zadržená voda v těle? Víme, jak to poznat

22. 4. | Probouzíte se ráno s pytli pod očima, oteklými prsty na rukou, lýtky a také břichem jako balon a…

Tvaroh v hlavní roli: Sladké recepty, kterým neodoláte

Tvaroh v hlavní roli: Sladké recepty, kterým neodoláte

21. 4. | Tvaroh nikdy nezklame, ať už se pustíte do pečení bábovky, přípravy lívanců nebo tvarohových…