Na reality show doplatil životem

| Autor: Pluspress | Rubrika: Zdraví

Byl to asi bohulibý záměr. V belgické reality show nazvané Jsi tím, co jíš, šlo totiž jejím tvůrcům to, ukázat veřejnosti, že se lze s trochou úsilí zbavit nadbytečných kilogramů. Jejich záměr přilákal před kamery také muže vážícího 135 kilo, který chtěl začít žít znovu, zdravěji a lépe.

Nyní se však televizní diváci z listu Het Laatste Nieuws dozvěděli, že po první etapě úspěšného hubnutí zemřel na krvácení do mozku. Jednačtyřicetiletému ženatému policistovi a otci Dirku Balthazarovi se sice podařilo shodit 25 kilo, ale z úspěchu, jehož dosáhl pevnou vůlí, se příliš dlouho netěšil.

Jeho skon zarmoutil i producenty projektu. Nejen kvůli tragickému konci oblíbeného účastníka show, ale také kvůli negativnímu dopadu této události na veřejnost. Získat zpět důvěru se pokusila dietoložka Sonja Kimpenová, která pro soukromou stanici VTM uvedla, že v Dirkově případě muselo dojít k nepředvídané souhře nepříznivých okolností. „Smrt Balthazara, který se vehementně snažil o podstatnou změnu,“ řekla, „způsobila nešťastná náhoda.“ S radikální dietou prý nemá nic společného. (Plus)

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Lehce a chutně: 5 zdravých chuťovek na letní dámskou jízdu

Lehce a chutně: 5 zdravých chuťovek na letní dámskou jízdu

Dnes | K zábavě prostě patří i něco na zub. Můžete sice s kamarádkami na sebe koukat a povídat si o tom,…

Jak oddálit menstruaci před dovolenou? Léky i babské rady

Jak oddálit menstruaci před dovolenou? Léky i babské rady

26. 6. | Plánovat si dovolenou podle svých dní by bylo sice krásné, ale v reálném životě jen těžko…

5 lehkých salátů do horkých dní: Křupavé lupení i lahodné avokádo

5 lehkých salátů do horkých dní: Křupavé lupení i lahodné avokádo

26. 6. | V horkém počasí člověk nemá ani chuť na jídlo, přesto odkládat přísun energie až na večer je…

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

23. 6. | Domácí omáčky neboli dipy dodají grilování punc originality. Jsou čerstvé, chutné a víte, co jíte.