Nakládaný hermelín: Naučíme vás ho krok za krokem

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Když hermelín naložíte, proměníte lahodný sýr v báječnou pochoutku ať už k pivu nebo vínu. Máte ho spojený především s restaurací nebo hospodou? Přesvědčíme vás, že si tuto chuťovku lehce uděláte i doma.

Nakládaný hermelín: Naučíme vás ho krok za krokem

Výhodou nakládaného hermelínu je to, že v lednici vydrží i několik týdnů. Takže si ho můžete najednou udělat větší zásobu na více návštěv. I když – pochybujeme, že jak jednou dozraje, vydrží vám delší dobu, uvidíte, že ho spořádáte rychleji, než si naplánujete.

Nakládaný hermelín je také originální dárek, který můžete vzít s sebou na návštěvu. Aby se hermelín proměnil v opravdovou lahůdku, musíte však dodržet několik pravidel. Tím prvním je samozřejmě bezvadná čistota, dále výběr vhodného oleje, zeleniny, správné uskladnění a hlavně se musíte zbavit vzduchu.

Recept na nakládaný hermelín a všechny rady najdete ZDE.

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Padáte únavou? 8 nejčastějších příčin, proč jste bez energie

Padáte únavou? 8 nejčastějších příčin, proč jste bez energie

Včera | 1 | Určitě znáte naprosto chorobnou únavu, kdy jedete jako robot, jste naprosto bez energie a vždy se…

Podzimní polévky v hlavní roli: Vývar, čočková i dýňová

Podzimní polévky v hlavní roli: Vývar, čočková i dýňová

13. 10. | V létě člověk volí spíše studené pokrmy přiměřené počasí, na podzim naopak přijde vhod trocha…

Nepříjemné podzimní nachlazení: Víme, jak mu předejít!

Nepříjemné podzimní nachlazení: Víme, jak mu předejít!

12. 10. | Období podzimních plískanic a nepříjemných nachlazení je tu. Už si ani nepamatujete podzim, kdy by…

Recepty z hub: Smaženice, karbanátky, houbové škvarky i guláš

Recepty z hub: Smaženice, karbanátky, houbové škvarky i guláš

11. 10. | Ta krása, když na člověka vykoukne z mechu hříbek. A ta nádhera, když se pak do něj zakousne.…