Náplasti proti celulitidě

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Celulitida, celulitida a zase celulitida! To slovo už snad každá z nás nenávidí! Nyní máme návod, jak toto slovo vynechat z našeho slovníku! Pojďte s námi do boje proti celulitidě! Jak na to? Vyzkoušejne další novinku od společnosti Vita Direct, tentokrát náplasti proti celulitidě VitaCell.

Náplasti VitaCell obsahují výtažky z mořských řas a zeleného čaje a obsahují kofein. Jsou 100% přírodní, a proto jsou bezpečné pro organismus a jemné k pokožce. Nevyvolávají alergické reakce. Odstraňují nerovnosti na povrchu pokožky (účinek je viditelný již po jednom týdnu). Snadno se aplikují a jejich použití je pohodlnější než použití tělového krému. Nejvhodnější je aplikovat jednu náplast denně. Náplasti zlepšují prokrvení pokožky, zabraňují vzniku pomerančové kůže, posilují krevní buňky a usnadňují vylučování toxinů z tkání.

Používání náplastí se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám nebo lidem citlivým na jód či s onemocněním štítné žlázy. V případě, že se vyskytnou vedlejší účinky nebo alergická reakce, což je velmi nepravděpodobné, přerušte používání náplastí.

Na závěr krátké shrnutí:
24 hodinové působení
redukce celulitidy
zeštíhlující účinek
zlepšení mikrocirkulace
100% přírodní
účinné a snadné použití
měsíční kúra

Měsíční balení obsahuje 28 náplastí a zakoupíte ji za doporučenou maloobchodní cenu 499 Kč v síti DM drogerií a v lékárnách.

zdroj: m-ocean

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…