Našim kuchyním vévodí asijská a středomořská jídla

| Autor: Kotányi | Rubrika: Zdraví

Rýže, zelenina, kuřecí maso a další suroviny z asijské nebo středomořské kuchyně nahrazují čím dál častěji typicky česká jídla. Tento trend lze sledovat také podle výběru bylinek a koření, která spotřebitelé preferují. Dávají přednost bazalce, rozmarýnu, kurkumě nebo šafránu.

Našim kuchyním vévodí asijská a středomořská jídla

Přečtěte si více zajímavých informací o koření a současně se zapojte do soutěže s KOTÁNYI o 10 balíčků koření v hodnotě 500 Kč. Současně můžete hrát o hlavní výhry v podobě kuchyňského robota, smoothie mixérů, sestavení jídelníčku od Petra Havlíčka a koření od společnosti KOTÁNYI.

Více informací o soutěži najdete zde.

Další články z rubriky

Lehce a chutně: 5 zdravých chuťovek na letní dámskou jízdu

Lehce a chutně: 5 zdravých chuťovek na letní dámskou jízdu

Včera | K zábavě prostě patří i něco na zub. Můžete sice s kamarádkami na sebe koukat a povídat si o tom,…

Jak oddálit menstruaci před dovolenou? Léky i babské rady

Jak oddálit menstruaci před dovolenou? Léky i babské rady

26. 6. | Plánovat si dovolenou podle svých dní by bylo sice krásné, ale v reálném životě jen těžko…

5 lehkých salátů do horkých dní: Křupavé lupení i lahodné avokádo

5 lehkých salátů do horkých dní: Křupavé lupení i lahodné avokádo

26. 6. | V horkém počasí člověk nemá ani chuť na jídlo, přesto odkládat přísun energie až na večer je…

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

23. 6. | Domácí omáčky neboli dipy dodají grilování punc originality. Jsou čerstvé, chutné a víte, co jíte.