Našim kuchyním vévodí asijská a středomořská jídla

| Autor: Kotányi | Rubrika: Zdraví

Rýže, zelenina, kuřecí maso a další suroviny z asijské nebo středomořské kuchyně nahrazují čím dál častěji typicky česká jídla. Tento trend lze sledovat také podle výběru bylinek a koření, která spotřebitelé preferují. Dávají přednost bazalce, rozmarýnu, kurkumě nebo šafránu.

Našim kuchyním vévodí asijská a středomořská jídla

Přečtěte si více zajímavých informací o koření a současně se zapojte do soutěže s KOTÁNYI o 10 balíčků koření v hodnotě 500 Kč. Současně můžete hrát o hlavní výhry v podobě kuchyňského robota, smoothie mixérů, sestavení jídelníčku od Petra Havlíčka a koření od společnosti KOTÁNYI.

Více informací o soutěži najdete zde.

Další články z rubriky

6 mýtů o stárnutí, které nemusíme brát vážně

6 mýtů o stárnutí, které nemusíme brát vážně

Dnes | 1 | Taky už jste slyšeli, že s přibývajícím věkem začíná být tělo vetché, mysl chatrná a člověk málo…

10 drobností, díky kterým budete zdravější a šťastnější

10 drobností, díky kterým budete zdravější a šťastnější

25. 2. | Ať už je vaším cílem zdravější tělo nebo hezčí domov, udělejte si jeden víkend, abyste vylepšila…

Tři podoby drštěk: v polévce, obalované i pekelně ostré

Tři podoby drštěk: v polévce, obalované i pekelně ostré

24. 2. | Kdysi lidé věřili, že dršťky jim dodají odolnost a sílu, a neřešili, jak z nich udělat lahůdku. My…

Česneková tinktura podle starého Tibetu: Sníží tlak i cholesterol

Česneková tinktura podle starého Tibetu: Sníží tlak i cholesterol

24. 2. | To, že je česnek nejsilnější přírodní antibiotikum, je všeobecně známé. Navíc ale obsahuje…