Našim kuchyním vévodí asijská a středomořská jídla

| Autor: Kotányi | Rubrika: Zdraví

Rýže, zelenina, kuřecí maso a další suroviny z asijské nebo středomořské kuchyně nahrazují čím dál častěji typicky česká jídla. Tento trend lze sledovat také podle výběru bylinek a koření, která spotřebitelé preferují. Dávají přednost bazalce, rozmarýnu, kurkumě nebo šafránu.

Našim kuchyním vévodí asijská a středomořská jídla

Přečtěte si více zajímavých informací o koření a současně se zapojte do soutěže s KOTÁNYI o 10 balíčků koření v hodnotě 500 Kč. Současně můžete hrát o hlavní výhry v podobě kuchyňského robota, smoothie mixérů, sestavení jídelníčku od Petra Havlíčka a koření od společnosti KOTÁNYI.

Více informací o soutěži najdete zde.

Další články z rubriky

Jak se zbavit únavy a vyčerpání: Co jíst, cítit, jak se chovat

Jak se zbavit únavy a vyčerpání: Co jíst, cítit, jak se chovat

Dnes | Pokud na vás přišly jarní deprese a únava, je načase si s nimi poradit. Stačí čerpat vitalitu z…

Čerstvé ryby bez tuku: Připravte si klasiku z českých vod

Čerstvé ryby bez tuku: Připravte si klasiku z českých vod

Včera | Nejsme přímořský stát, tak se k nám ryby na jídelníček moc nedostávají. Nicméně to neznamená, že by…

Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

24. 4. | Jednoduchá potravina, jako je cibule, se dá připravit na mnoho způsobů. Nejen ve své čerstvé formě,…

Pohled do mísy: Co o vás prozradí barva a konzistence stolice?

Pohled do mísy: Co o vás prozradí barva a konzistence stolice?

24. 4. | Podíváte se občas před spláchnutím, co po vás na toaletě zůstalo? Měla byste. Barva, struktura,…