Nejlepší rybí obědy: Fish&chips i ryba na fenyklu

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Naučte se jíst zdravé rybí maso, ať už v odlehčené podobě na fenyklu a grapefruitu nebo v podobě smažené klasiky fish&chips, která je jako stvořená k nedělnímu obědu.

Nejlepší rybí obědy: Fish&chips i ryba na fenyklu

Smažený losos na salátu

Lososa vybírejte pečlivě, protože není žádným tajemstvím, že kvalitní maso je základ úspěchu. Podávejte společně se zdravým zeleným salátkem z kedlubny, řeřichy, okurky a rukoly.
Recept najdete zde.

Fish&chips

Smažené fish&chips jako vyprošťovák i jako oběd pro celou rodinu. Nejlépe chutná z tresky a smažených brambor.
Recept najdete zde.

Grilovaná ryba s rebarborovým želé

Neobvyklá kombinace rebarborového želé s fazolemi a pancettou. Rybu vybírejte dle vlastní chuti a před grilováním nezapomeňte pořádně promasírovat olivovým olejem.
Recept najdete zde.

Ryba na fenyklu a grapefruitu

Fenykl se dostává do popředí a získává si pomalu ale jistě čestné místo na našich stolech. A není se čemu divit, ve společnosti bělomasé ryby a grapefruitu chutná přímo božsky.
Recept najdete zde.

Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré

Recept od bavorského šéfkuchaře Alfonse Schuhbecka, který zvládne každý. Pochutnejte si na rybě dle vlastního výběru s kedlubnou a petrželkovým pyré.
Recept najdete zde.

Upečte si koláč s videonávodem krok po kroku!

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Nedělní oběd: Zkuste burgery, špízy nebo slaný koláč!

Nedělní oběd: Zkuste burgery, špízy nebo slaný koláč!

Dnes | O víkendu máme konečně čas sejít se u stolu. Chceme si pochnutnat na něčem lahodném, ale nechceme…

Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy

Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy

18. 2. | Kuřecí maso je dietní, rychle připravené i relativně levné, proto se těší stálé oblibě. Ale časem…

Dezerty do skleničky: Čokoládová pěna, suflé i limetkový krém

Dezerty do skleničky: Čokoládová pěna, suflé i limetkový krém

16. 2. | Minidezerty do skla dokáží zachránit nejednu nečekanou návštěvu. Vyzkoušejte našich pět osvědčených…

Dagmar Heřtová z blogu Tastejourney.cz: Vařit se dá i na podpatcích

Dagmar Heřtová z blogu Tastejourney.cz: Vařit se dá i na podpatcích

16. 2. | Pokud sledujete kuchařské a gurmánské blogy, určitě vám neunikla stránka Tastejourney.cz. Její…