Nová poradna zdravého hubnutí

| Autor: Iva Hédlová | Rubrika: Zdraví

Milé čtenářky, zdravím Vás a vítám v nové Poradně zdravého hubnutí. Jmenuji se Iva Hédlová, je mi 48 let a posledních 15 let se zabývám dietologií, zdravým životním stylem, odvykáním kouření a eliminací zdravotních problémů svých klientů.

Nová poradna zdravého hubnutí


Milé čtenářky, zdravím Vás a vítám v nové Poradně zdravého hubnutí.
Jmenuji se Iva Hédlová, je mi 48 let a posledních 15 let se zabývám
dietologií, zdravým životním stylem, odvykáním kouření a eliminací
zdravotních problémů svých klientů.


Vlastním v Brně STUDIO ZDRAVÍ HEDIS, které se zabývá především
nadváhou. Máme bohaté zkušenosti a dobré výsledky. Pomocí poradny bych Vám
chtěla odpovědět na otázky, týkající se právě hubnutí, ale hubnutí
zdravého, bez drastických diet, které Vás zničí nejen fyzicky, ale i
psychicky. Navíc známý jo-jo efekt na sebe nedá dlouho čekat a začarovaný
kruh je uzavřen.


Nevěřím na zázračné diety, věřím pouze na správný způsob stravování,
který nevyhnutelně vede ke ztrátě hmotnosti, která je trvalá a u níž si
vytvoříme návyk na celý život. Náš svět vidíme v růžovějších barvách,
stoupne nám sebevědomí a zanedbatelný není ani zdravotní přínos.


Vaše dotazy Vám ráda zodpovím, ale byla bych ráda, aby pokud možno
obsahovaly kontakt na Vás, emailovou adresu nebo telefonní číslo, protože
ne vždy se dá všechno shrnout do pár vět. Doufám, že Vám poradna pomůže
ovlivnit Vaši nadváhu, popřípadě obezitu, která je již celosvětově označována
za novou epidemii, stejně zákeřnou jako všechny epidemie předtím. Pracujte
na sobě a umožněte sobě i svým blízkým dobrý pocit sama ze sebe.


Zdraví Vás a mnoho úspěchů přeje

Iva Hédlová



Poradna je přesunuta na nové stránky poradna.dama.cz

Další články z rubriky

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Včera | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…