Plná ňadra bez silikonu a skalpelů ?

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Zatímco před několika málo lety byla ideálem kyprá, nepřirozeně vyhlížející silikonová ňadra, nyní je v plastické chirurgii patrný trend k větší přirozenosti. Mnoho pacientek si přeje mírné zvětšení prsou a považuje za důležité, aby zvětšená ňadra vypadala "skutečná".

"Díky vlastní tukové tkáni obohacené o kmenové buňky dokáže moderní medicína splnit touhu mnoha žen po plnějším, přirozeně vypadajícím dekoltu," prohlašuje Dr. Karl-Georg Heinrich, vídeňský odborník na boj proti stárnutí a kosmetickou chirurgii, který nyní nabízí zvětšení prsou pomocí vlastní tukové tkáně obohacené o kmenové buňky jako první v Evropě.

Nejprve se pomocí speciálních patentovaných mikrokanyl šetrně odsaje tělesný tuk. Z části tohoto tuku se extrahují kmenové buňky a smíchají se se zbytkem tuku. Vlastní tuková tkáň obohacená o kmenové buňky se vstříkne do prsu tenkou injekční jehlou. Implantované kmenové buňky vytvářejí novou, živou tukovou tkáň.

Procedura trvá několik hodin v lokální anestézii nebo narkotickém spánku. Poté je pacientka zcela pohyblivá. Americké a japonské klinické studie prokázaly bezpečnost této metody a trvanlivost výsledku.

Na Klinice Dr. Heinricha se vlastní tuková tkáň obohacená o kmenové buňky rovněž používá k přirozenému formování těla na hýždích, bocích, stehnech a lýtkách, ke korekcím důlků a omlazení pleti obličeje, rukou a dekoltu.

Pro další podrobnosti navštivte webovou stránku http://www.liposkulptur.at.

zdroj: Clinic DDr. Heinrich

Další články z rubriky

Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

Dnes | Sladké brambory neboli batáty u nás nejsou příliš rozšířené. Pomalu se učíme zařazovat je do našeho…

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…