Plná ňadra bez silikonu a skalpelů ?

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Zatímco před několika málo lety byla ideálem kyprá, nepřirozeně vyhlížející silikonová ňadra, nyní je v plastické chirurgii patrný trend k větší přirozenosti. Mnoho pacientek si přeje mírné zvětšení prsou a považuje za důležité, aby zvětšená ňadra vypadala "skutečná".

"Díky vlastní tukové tkáni obohacené o kmenové buňky dokáže moderní medicína splnit touhu mnoha žen po plnějším, přirozeně vypadajícím dekoltu," prohlašuje Dr. Karl-Georg Heinrich, vídeňský odborník na boj proti stárnutí a kosmetickou chirurgii, který nyní nabízí zvětšení prsou pomocí vlastní tukové tkáně obohacené o kmenové buňky jako první v Evropě.

Nejprve se pomocí speciálních patentovaných mikrokanyl šetrně odsaje tělesný tuk. Z části tohoto tuku se extrahují kmenové buňky a smíchají se se zbytkem tuku. Vlastní tuková tkáň obohacená o kmenové buňky se vstříkne do prsu tenkou injekční jehlou. Implantované kmenové buňky vytvářejí novou, živou tukovou tkáň.

Procedura trvá několik hodin v lokální anestézii nebo narkotickém spánku. Poté je pacientka zcela pohyblivá. Americké a japonské klinické studie prokázaly bezpečnost této metody a trvanlivost výsledku.

Na Klinice Dr. Heinricha se vlastní tuková tkáň obohacená o kmenové buňky rovněž používá k přirozenému formování těla na hýždích, bocích, stehnech a lýtkách, ke korekcím důlků a omlazení pleti obličeje, rukou a dekoltu.

Pro další podrobnosti navštivte webovou stránku http://www.liposkulptur.at.

zdroj: Clinic DDr. Heinrich

Další články z rubriky

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Dnes | Domácí omáčky neboli dipy dodají grilování punc originality. Jsou čerstvé, chutné a víte, co jíte.

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Včera | 1 | Tekutiny jsou pro organismus důležité a pitný režim je třeba brát na zřetel. Co je ale správné a…

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

21. 6. | Není nad studené osvěžení v letním horku. Když je ještě plné minerálů a vitamínů, je to skvělé.…

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

19. 6. | Jahodová sezóna je v plném proudu, už jste určitě měli jahody se šlehačkou, palačinky s jahodami i…