Plná ňadra bez silikonu a skalpelů ?

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Zatímco před několika málo lety byla ideálem kyprá, nepřirozeně vyhlížející silikonová ňadra, nyní je v plastické chirurgii patrný trend k větší přirozenosti. Mnoho pacientek si přeje mírné zvětšení prsou a považuje za důležité, aby zvětšená ňadra vypadala "skutečná".

"Díky vlastní tukové tkáni obohacené o kmenové buňky dokáže moderní medicína splnit touhu mnoha žen po plnějším, přirozeně vypadajícím dekoltu," prohlašuje Dr. Karl-Georg Heinrich, vídeňský odborník na boj proti stárnutí a kosmetickou chirurgii, který nyní nabízí zvětšení prsou pomocí vlastní tukové tkáně obohacené o kmenové buňky jako první v Evropě.

Nejprve se pomocí speciálních patentovaných mikrokanyl šetrně odsaje tělesný tuk. Z části tohoto tuku se extrahují kmenové buňky a smíchají se se zbytkem tuku. Vlastní tuková tkáň obohacená o kmenové buňky se vstříkne do prsu tenkou injekční jehlou. Implantované kmenové buňky vytvářejí novou, živou tukovou tkáň.

Procedura trvá několik hodin v lokální anestézii nebo narkotickém spánku. Poté je pacientka zcela pohyblivá. Americké a japonské klinické studie prokázaly bezpečnost této metody a trvanlivost výsledku.

Na Klinice Dr. Heinricha se vlastní tuková tkáň obohacená o kmenové buňky rovněž používá k přirozenému formování těla na hýždích, bocích, stehnech a lýtkách, ke korekcím důlků a omlazení pleti obličeje, rukou a dekoltu.

Pro další podrobnosti navštivte webovou stránku http://www.liposkulptur.at.

zdroj: Clinic DDr. Heinrich

Další články z rubriky

Populární superpotraviny: Zázvor prodlouží menstruaci a borůvky zvýší cukr

Populární superpotraviny: Zázvor prodlouží menstruaci a borůvky zvýší cukr

Dnes | Superpotravinami se to v poslední době všude jen hemží a výživoví poradci si je nemohou vynachválit…

7 rychlých receptů: Jak na chutné pomazánky

7 rychlých receptů: Jak na chutné pomazánky

Dnes | Chystáte oslavu nebo posezení s přáteli a lámete si hlavu nad občerstvením? Vyzkoušejte jednohubky…

Ochutnejte jarní polévky: Chřestová, špenátová nebo okurková

Ochutnejte jarní polévky: Chřestová, špenátová nebo okurková

19. 5. | Lehké jarní polévky, které vám rychle půjdou od ruky. Vyzkoušejte třeba sezonní chřestovou nebo…

Nafouknuté břicho? Známe nejčastější příčiny

Nafouknuté břicho? Známe nejčastější příčiny

18. 5. | Trápí vás často křeče v břiše, nadýmání a pocit opuchlosti? Příčin může být hned několik. Některé…