Podívejte se, jak jsme proměnili výherkyni soutěže

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Před měsícem jsme pro vás připravili soutěž Buďte krásnější! Soutěžte s Dámou o proměnu vizáže! A tady máme proměněnou výherkyni - paní Vladimíru.



Paní Vladimíra Konečná, které přátelé neřeknou jinak než Míšo, dorazila do Prahy z Křešice u Litoměřic. Je jí 56 let, má 2 dospělé syny a velmi se těší na vnoučata. Pracuje jako prodavačka v papírnictví, kancelářských a výtvarných potřebách. Přestože portál dama.cz navštěvuje často, byla to její první výhra.

"Ráda se věnuji kdejakému tvoření, pletení z pedigu, pletení z papírových ruliček, malování na hedvábí, tvoření z fima, mimo to dělám geocaching, miluju přírodu a jsem ráda venku," prozradila na sebe výherkyně.


V Salonu Bomton na Václavském náměstí v Praze si ji vzali do parády a celá akce trvala od 10 do 17 hodin. Nejdříve se postarali o její ruce. Po manikúře přišlo na řadu kosmetické ošetření. Paní Míša si vše užívala a byla stále rozesmátá. Nakonec se vrhli kadeřníci na úpravu vlasů včetně barvení a střihu a vše zakončila vizážistka nalíčením.


"S proměnou byli doma velice spokojení a jen doufají, že to tak bude vypadat stále, kamarádi to také zhodnotili velice kladně, naše tříletá britská kočička mě skoro nepoznala."

Celá proměna se povedla a na konci byla šťasná výherkyně. Ostatně posuďte sami.












Foto: Petra Mikleová

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Dnes | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…