Pomozte přírodě v sobě – kanadské mléčné bakterie

| Autor: PR | Rubrika: Zdraví

Chcete dbát o své zdraví a být přitom v souladu s přírodou? Možná jste už někdy slyšeli o mléčných bakteriích. Tyto mikroorganismy mají schopnost přetvářet přírodně se vyskytující cukry na mastné kyseliny. Hrají důležitou roli ve výrobě kvašených mléčných produktů, např. jogurtu nebo kefíru. Léčebná hodnota těchto výrobků byla objevena již antickými lékaři – už před mnoha staletími lékaři z dálného a blízkého východu předepisovali kvašené mléko při léčbě žaludečních a zažívacích poruch a jaterních onemocnění.

Kromě toho se mléčné bakterie v podobě mikroflóry po celé délce střevního traktu a v pochvě a hrají hlavní roli v zábraně hnilobných procesů a ovlivňují procesy stárnutí. Harmonii střevní mikroflóry může ovlivňovat mnoho faktorů. Nejobvyklejšími jsou: stres, potrava s vysokým obsahem bílkovin, požití kontaminovaných jídel, léčba širokospektrálními antibiotiky, chronické zácpy, působení rentgenových paprsků či imunologické poruchy. Tuto narušenou harmonii a rovnováhu pomáhají obnovovat přípravky s mléčnými bakteriemi vyráběné v Kanadě v nejmodernějších laboratořích Institutu Rosell.

Při jejich výrobě se používá unikátní proces lyofilizace, který zaručuje, že přípravky obsahují životaschopné bakterie v počtu až 2 miliard v jedné kapsli s velmi dlouhou dobou trvanlivosti.

Přípravky mají následující účinky:
  • brání růstu patogenních a hnilobných bakterií
  • zabraňují rozvoji plísňových a houbových onemocnění, např. kandidóz
  • zabraňují vlivu vedlejších účinků při léčbě antibiotiky
  • zlepšují činnost střev
  • snižují riziko rakoviny tlustého střeva
  • zvyšují odolnost vůči mikrobiálním a virovým infekcím
  • snižují hladiny sérového cholesterolu
  • omezují tvorbu plynů
  • zabraňují vytváření toxických aminů, což pomáhá při prevenci a léčbě
  • hepatických encefalopatií (poškození mozku v důsledku vysoké hladiny bilirubinu)

    Přípravky vyrobené v Kanadě Institutem Rosell dováží do ČR Rougier s.r.o.
    Lactobacillus Acidophilus a Yogurt
    slouží k obnově střevní mikroflóry po léčbě antibiotiky, cytostatiky a ozařováním a k nápravě a udržení rovnováhy střevní mikroflóry. Lacidofil je určen k léčbě a prevenci průjmů zvláště ve spojení s léčbou antibiotiky, léčbě akutní gastroenteritidy, enterocolitidy, malabsorbce a dyspepsie. Fermalac Vaginal pak léčí specifické a nespecifické vaginální infekce a akutní kolpitidy a působí normalizaci vaginální mikroflóry. Všechny tyto přípravky mají jak léčebné, tak preventivní účinky. Více se o nich a jejich dostupnosti dozvíte na www.rougier.cz.
  • Další články z rubriky

    Vitaminy, nebo prášky: Jaký je mezi nimi rozdíl a které opravdu pomůžou

    Vitaminy, nebo prášky: Jaký je mezi nimi rozdíl a které opravdu pomůžou

    Dnes | Kam jít pro první pomoc, když nám není dobře? Do lékárny, nebo do drogerie a na internet? Na trhu…

    Originální jídla z luštěnin: Dhal, hummus nebo chilli con carne

    Originální jídla z luštěnin: Dhal, hummus nebo chilli con carne

    Včera | Připadají vám luštěniny nudné? Zkuste naše nové recepty z hrachu, čočky a fazolí. Nejenže jsou…

    Od pondělí do pátku: Zdravý jídelníček plný energie

    Od pondělí do pátku: Zdravý jídelníček plný energie

    20. 3. | Zdravá jídla každý den? Obohaťte svůj jídelníček o nezaměnitelné a především zdravé chutě celeru,…

    Vržou vám kolena? Víme, jak si s klouby poradit

    Vržou vám kolena? Víme, jak si s klouby poradit

    20. 3. | 7 | Bolestmi kloubů trpí v České republice více než 2 miliony lidí, každý pátý člověk. A nejde jen o…