Pomozte přírodě v sobě – kanadské mléčné bakterie

| Autor: PR | Rubrika: Zdraví

Chcete dbát o své zdraví a být přitom v souladu s přírodou? Možná jste už někdy slyšeli o mléčných bakteriích. Tyto mikroorganismy mají schopnost přetvářet přírodně se vyskytující cukry na mastné kyseliny. Hrají důležitou roli ve výrobě kvašených mléčných produktů, např. jogurtu nebo kefíru. Léčebná hodnota těchto výrobků byla objevena již antickými lékaři – už před mnoha staletími lékaři z dálného a blízkého východu předepisovali kvašené mléko při léčbě žaludečních a zažívacích poruch a jaterních onemocnění.

Kromě toho se mléčné bakterie v podobě mikroflóry po celé délce střevního traktu a v pochvě a hrají hlavní roli v zábraně hnilobných procesů a ovlivňují procesy stárnutí. Harmonii střevní mikroflóry může ovlivňovat mnoho faktorů. Nejobvyklejšími jsou: stres, potrava s vysokým obsahem bílkovin, požití kontaminovaných jídel, léčba širokospektrálními antibiotiky, chronické zácpy, působení rentgenových paprsků či imunologické poruchy. Tuto narušenou harmonii a rovnováhu pomáhají obnovovat přípravky s mléčnými bakteriemi vyráběné v Kanadě v nejmodernějších laboratořích Institutu Rosell.

Při jejich výrobě se používá unikátní proces lyofilizace, který zaručuje, že přípravky obsahují životaschopné bakterie v počtu až 2 miliard v jedné kapsli s velmi dlouhou dobou trvanlivosti.

Přípravky mají následující účinky:
  • brání růstu patogenních a hnilobných bakterií
  • zabraňují rozvoji plísňových a houbových onemocnění, např. kandidóz
  • zabraňují vlivu vedlejších účinků při léčbě antibiotiky
  • zlepšují činnost střev
  • snižují riziko rakoviny tlustého střeva
  • zvyšují odolnost vůči mikrobiálním a virovým infekcím
  • snižují hladiny sérového cholesterolu
  • omezují tvorbu plynů
  • zabraňují vytváření toxických aminů, což pomáhá při prevenci a léčbě
  • hepatických encefalopatií (poškození mozku v důsledku vysoké hladiny bilirubinu)

    Přípravky vyrobené v Kanadě Institutem Rosell dováží do ČR Rougier s.r.o.
    Lactobacillus Acidophilus a Yogurt
    slouží k obnově střevní mikroflóry po léčbě antibiotiky, cytostatiky a ozařováním a k nápravě a udržení rovnováhy střevní mikroflóry. Lacidofil je určen k léčbě a prevenci průjmů zvláště ve spojení s léčbou antibiotiky, léčbě akutní gastroenteritidy, enterocolitidy, malabsorbce a dyspepsie. Fermalac Vaginal pak léčí specifické a nespecifické vaginální infekce a akutní kolpitidy a působí normalizaci vaginální mikroflóry. Všechny tyto přípravky mají jak léčebné, tak preventivní účinky. Více se o nich a jejich dostupnosti dozvíte na www.rougier.cz.
  • Další články z rubriky

    Křupavé kuře 6x jinak: Recepty z Řecka, USA i Thajska

    Křupavé kuře 6x jinak: Recepty z Řecka, USA i Thajska

    Dnes | Kuře se připravuje po celém světě na různé způsoby. Domluví se na něm rodiny, děti, kamarádi a…

    Jak se zbavit únavy a vyčerpání: Co jíst, cítit, jak se chovat

    Jak se zbavit únavy a vyčerpání: Co jíst, cítit, jak se chovat

    Včera | Pokud na vás přišly jarní deprese a únava, je načase si s nimi poradit. Stačí čerpat vitalitu z…

    Čerstvé ryby bez tuku: Připravte si klasiku z českých vod

    Čerstvé ryby bez tuku: Připravte si klasiku z českých vod

    26. 4. | Nejsme přímořský stát, tak se k nám ryby na jídelníček moc nedostávají. Nicméně to neznamená, že by…

    Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

    Levné recepty z cibule: Pizza, chléb i pomazánka

    24. 4. | Jednoduchá potravina, jako je cibule, se dá připravit na mnoho způsobů. Nejen ve své čerstvé formě,…