Poranit se můžete i doma

Poranit se můžete i doma

I když většina z nás považuje svůj domov za oázu klidu a bezpečí, i tam na nás mohou číhat různá nebezpečí. Ještě větší pozornost musíme věnovat dětem a seniorům, pro které se někdy cesta bytem stává překážkovou dráhou. Ovšem ani při sebelepší péči se někdy nevyhneme domácím nehodám.

S přicházejícím jarem se navíc rozbíhají práce na zahrádkách, chodíme s dětmi do přírody a oprašujeme kola, což často také přináší nejrůznější drobná poranění. Někdy stačí i hra s domácím mazlíčkem a poranění je na světě. Proto bychom na ně měli být připraveni zejména kvalitně vybavenou lékárničkou.

K nejčastějším úrazům v domácnosti patří různé škrábance, odřeniny, řezné rány a drobné popáleniny. Lékárnička by proto ideálně měla obsahovat multifunkční prostředek, který je účinkuje na více typů poranění. Tím je například Hemagel, který pomáhá vyřešit jak běžná poranění kůže, tak i komplikované rány, snižuje bolestivost a urychluje hojení. Pomáhá při nejrůznějších poraněních od drobných ranek přes popáleniny I. a II. stupně, odřeniny až po opary.

Hemagel nabízí jedinečné spojení nejmodernější postupů „mokrého hojení“ v kombinaci s originální, patentově chráněnou účinnou látkou vyvinutou Ústavem makromolekulární chemie Akademie věd ČR. Vlhké prostředí podporuje dělení a pohyb buněk a udržuje stálou teplotu, což je zcela zásadní pro kvalitní a rychlé zhojení rány bez estetických následků. Kvalitativně nová úroveň hojení je umožněna doplněním gelu o látku, založenou na českém patentu, která odstraní z místa poranění volné kyslíkové radikály a současně na povrchu rány vytvoří elastickou vrstvu oddělující ránu od vnějšího prostředí.

Díky svému složení neproniká Hemagel do těla, ale léčí rány jen na povrchu, takže ho mohou používat i těhotné a kojící ženy a děti. Hemagel dětem vyhovuje také proto, že na rozdíl od použití běžných desinfekčních prostředků nepřischne obvaz k ráně, ale díky elastické vrstvě na povrchu je převaz rány bezbolestný.

Hemagel rychle zklidňuje ránu a zmírňuje bolestivost. Je to zcela unikátní přípravek, který lze jen těžko srovnávat s ostatními prostředky určenými k hojení ran, ale právě rychlý účinek na ránu je jedním z jeho největších kladů. Hemagel je volně prodejný a v lékárnách je k dostání v 5-ti a 30-ti gramovém balení. Více na http://www.hemagel.cz>www.hemagel.cz

Doporučujeme

Články odjinud