Pozor! Nová výživová poradna se rozjíždí. Ptejte se na cokoli, co vás zajímá

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Připravili jsme pro vás novou poradnu, ve které se budeme věnovat správnému stravování a zdravému životnímu stylu. Zodpovíme vám základní otázky ohledně výživy, pitného režimu a pohybu, vyvrátíme zažité mýty a poradíme, jak docílit štíhlé linie a jak se cítit dobře.

Pozor! Nová výživová poradna se rozjíždí. Ptejte se na cokoli, co vás zajímá

Milé Dámy a klidně i pánové, rádi bychom vás tímto vyzvali, abyste se zapojili a své dotazy do poradny posílali formou připojeného formuláře. Do formuláře stačí uvést křestní jméno nebo přezdívku a váš dotaz. Vyplnit také můžete nepovinné údaje, které u odpovědi nezveřejníme. Odborníkovi ale mohou pomoci přesněji posoudit vaši situaci a připravit odpověď lépe na míru.

Na Vaše otázky bude odpovídat specialistka v oblasti výživy Mgr. Mariana Halmanová. Paní Halmanová se ve své praxi zaměřuje na redukční programy pro lidi s nadváhou, sportovní výživu, řešení potravinových intolerancí a alergií, výživu dětí, těhotných a kojících matek a seniorů a v neposlední řadě na klienty s podvýživou. ( www.vyzivovecentrum.cz )

Zodpovězené dotazy budou poté zveřejněny.

Těšíme se na Vaše dotazy.

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…