Recepty bez vážení: Knedlíky, perník, bábovka

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Je pro vás mnohem rychlejší a jednodušší použít při pečení hrnek místo vážení? Tak si vezměte svůj oblíbený a můžete začít!

Recepty bez vážení: Knedlíky, perník, bábovka

Hrnkové knedlíky s uzeným

Pokud chcete něco rychlého k obědu, udělejte si oblíbenou českou klasiku, knedlíky s uzeným masem. S kyselým zelím a smaženou cibulkou chutnají přímo skvěle!
Recept najdete zde.

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Jednoduchý dezert ke kávě, který máte za pár hrnků hotový. Kombinace kokosu a kakaovo-rumové polevy je zkrátka neodolatelná.
Recept najdete zde.

Hrnkové palačinky

Jestli máte zrovna chuť na palačinky s džemem nebo nuttelou, je tento recept pro vás. Připravte těsto v rekordním čase a mějte více času si je v klidu vychutnat!
Recept najdete zde.

Maková hrnková buchta

Spousta chutných moučníků se dá přepsat do hrnkového receptu, jedním z nich je i maková buchta. Pokud máte rádi mák a nějaký vám doma zbývá, není nic jednoduššího, než se pustit do pečení.
Recept najdete zde.

Hrnková ořechová bábovka

Každý z nás si rád pochutná na domácí bábovce od babičky nebo maminky, překvapte své blízké vašimi schopnostmi a taky jim jednu upečte. S tímto receptem to nebude problém.
Recept najdete zde.

Hrnkový perník

Perník chutná každému z nás, především díky voňavé kombinaci koření, které bylo za dávných dob těžko dostupné, a proto si na něm mohli pochutnat jen lidé z vyšších vrstev. Nyní si ale na tomto skvělém moučníku může pochutnat každý a díky hrnkovému receptu je ještě jednodušší.
Recept najdete zde.

Vepřobraní

V březnu 2017 proběhly na smíchovské náplavce vepřové hody s názvem Vepřobraní. Návštěvníci měli možnost ochutnat klasické zabijačkové speciality, ale i netradiční jídla z vepřového masa. Nechyběly ani české frgály, kynuté buchty nebo pivo a víno. Podívejte se, jak to tam probíhalo.

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Dnes | Domácí omáčky neboli dipy dodají grilování punc originality. Jsou čerstvé, chutné a víte, co jíte.

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Dnes | 1 | Tekutiny jsou pro organismus důležité a pitný režim je třeba brát na zřetel. Co je ale správné a…

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

21. 6. | Není nad studené osvěžení v letním horku. Když je ještě plné minerálů a vitamínů, je to skvělé.…

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

19. 6. | Jahodová sezóna je v plném proudu, už jste určitě měli jahody se šlehačkou, palačinky s jahodami i…