Recepty bez vážení: Knedlíky, perník, bábovka

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Je pro vás mnohem rychlejší a jednodušší použít při pečení hrnek místo vážení? Tak si vezměte svůj oblíbený a můžete začít!

Recepty bez vážení: Knedlíky, perník, bábovka

Hrnkové knedlíky s uzeným

Pokud chcete něco rychlého k obědu, udělejte si oblíbenou českou klasiku, knedlíky s uzeným masem. S kyselým zelím a smaženou cibulkou chutnají přímo skvěle!
Recept najdete zde.

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Jednoduchý dezert ke kávě, který máte za pár hrnků hotový. Kombinace kokosu a kakaovo-rumové polevy je zkrátka neodolatelná.
Recept najdete zde.

Hrnkové palačinky

Jestli máte zrovna chuť na palačinky s džemem nebo nuttelou, je tento recept pro vás. Připravte těsto v rekordním čase a mějte více času si je v klidu vychutnat!
Recept najdete zde.

Maková hrnková buchta

Spousta chutných moučníků se dá přepsat do hrnkového receptu, jedním z nich je i maková buchta. Pokud máte rádi mák a nějaký vám doma zbývá, není nic jednoduššího, než se pustit do pečení.
Recept najdete zde.

Hrnková ořechová bábovka

Každý z nás si rád pochutná na domácí bábovce od babičky nebo maminky, překvapte své blízké vašimi schopnostmi a taky jim jednu upečte. S tímto receptem to nebude problém.
Recept najdete zde.

Hrnkový perník

Perník chutná každému z nás, především díky voňavé kombinaci koření, které bylo za dávných dob těžko dostupné, a proto si na něm mohli pochutnat jen lidé z vyšších vrstev. Nyní si ale na tomto skvělém moučníku může pochutnat každý a díky hrnkovému receptu je ještě jednodušší.
Recept najdete zde.

Vepřobraní

V březnu 2017 proběhly na smíchovské náplavce vepřové hody s názvem Vepřobraní. Návštěvníci měli možnost ochutnat klasické zabijačkové speciality, ale i netradiční jídla z vepřového masa. Nechyběly ani české frgály, kynuté buchty nebo pivo a víno. Podívejte se, jak to tam probíhalo.

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Dezerty do skleničky: Čokoládová pěna, suflé i limetkový krém

Dezerty do skleničky: Čokoládová pěna, suflé i limetkový krém

16. 2. | Minidezerty do skla dokáží zachránit nejednu nečekanou návštěvu. Vyzkoušejte našich pět osvědčených…

Dagmar Heřtová z blogu Tastejourney.cz: Vařit se dá i na podpatcích

Dagmar Heřtová z blogu Tastejourney.cz: Vařit se dá i na podpatcích

16. 2. | Pokud sledujete kuchařské a gurmánské blogy, určitě vám neunikla stránka Tastejourney.cz. Její…

Máte problémy s alkoholem? Takto to poznáte! Otestujte se

Máte problémy s alkoholem? Takto to poznáte! Otestujte se

15. 2. | Také vám alkohol často pomůže, když se chcete lépe bavit, zbavit se špatné nálady nebo zahnat…

Nejlepší domácí hranolky: Z trouby i ve fritéze

Nejlepší domácí hranolky: Z trouby i ve fritéze

14. 2. | Hranolky jsou synonymem nezdravého stravování. Je možné je ale připravit tak, abyste si je…