Redakční test: Pythie Bio Plus - přípravek proti parodontóze

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Na redakční testování jsme si vybrali tentokrát přípravek z chytré houby Pythie Bio Plus. Jedná se o ústní vodu čistě přírodního původu a můžete ji vyzkoušet nejen pro odstraňování parodontózy, ale pomoci může i těm, kteří se potýkají s bolestivými vřídky v podobě aft, neboť ty vznikají právě přemnožením kvasinek v ústech. A jak dopadlo naše redakční testování?



Barbora, 30 let, produkční

Přípravek je celkem účinný, co se týče potlačení zápachu z úst a i na stav a citlivost krčků a dásní měla kúra vcelku pozitivní vliv, jediné, co bych vytkla, je chuť, kterou tablety po rozpuštění ve vodě dostanou.

Monika, 33 let, redaktorka

Ze začátku mi trochu vadila oproti běžným ústním vodám komplikovanější příprava, hlavně to, že se roztok má nechat 20 minut po rozpuštění tablety aktivovat. Také mi nebyla zcela příjemná atypická příchuť ústní vody. S celkovým výsledkem používání jsem ale velice spokojena, dřív jsem při čištění zubů často krvácela z dásní, tyto problémy však po používání Pythie Bio ustoupily.

Tereza, redaktorka, 25 let

Ústní voda už po prvním použití zmírňuje citlivost zubů a bolest aftů, které pak uplně zmizí. Rozhodně tedy funguje, nevýhodu vidím v její dlouhé přípravě. Je třeba čekat 20 minut, než se připraví roztok.

Petr, 31 let, programátor

Chuť ústní vody mi nepřišla špatná, jak někteří zmiňovali, pro mě byla přijatelná. Co se týká účinků přípravku, tak jsem žádné velké změny nepozoroval – ani pozitivní, ani negativní.


Martina, manažerka, 35 let

Příprava je trošku nepohodlná, jelikož je třeba 20 minut předem připravit roztok. Chtěla jsem zkusit, jestli mě to nezbaví aftů, ale zásadní účinek se po dobu používání neprokázal.

Daniela, grafička, 21 let

Mám citlivé zuby a při jejich čištění mi dost krvácejí dásně, takže jsem už vyzkoušela leccos. Při používání Pythie Bio se moje problémy částečně srovnaly a dásně se „stáhly“. Byla jsem s přípravkem docela spokojená.





Další články z rubriky

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Včera | Domácí omáčky neboli dipy dodají grilování punc originality. Jsou čerstvé, chutné a víte, co jíte.

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Včera | 1 | Tekutiny jsou pro organismus důležité a pitný režim je třeba brát na zřetel. Co je ale správné a…

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

21. 6. | Není nad studené osvěžení v letním horku. Když je ještě plné minerálů a vitamínů, je to skvělé.…

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

19. 6. | Jahodová sezóna je v plném proudu, už jste určitě měli jahody se šlehačkou, palačinky s jahodami i…