Robert Downey tvrdí, že být s miminkem je jako nepodařené rande

Robert Downey tvrdí, že být s miminkem je jako nepodařené rande

Hollywoodská stálice Robert Downey Jr. (47), kterému se nedávno narodil syn, tvrdí, že mít dítě je jako mít "nevydařené rande s někým, kdo je opravdu maličký".

Downeyho žena, filmová producentka Susan Levinová před třemi měsíci porodila Robertova syna Extona.

Hrdý otec ale teď podle informací serveru FemaleFirst přiznává, že s malým potomkem mívá mírně rozpačité a poněkud jednostranné rozmluvy. "Usmívá se a trošku povídá. Je to neuvěřitelné. No, víte, spíš mám jen pocit, že mluví. Já mu třeba řeknu: Tak co to děláme? Co se to tu děje? A on na to něco zažvatlá. A já na to: Fakt? Je to opravdu jako nepříliš podařené rande s někým hodně prťavým," řekl Downey v talkshow Ellen DeGeneres.

Robert, který již má osmnáctiletého syna India s bývalou manželkou, zpěvačkou a modelkou Deborou Falconer, nedávno také prozradil, že si společnost malého synka užívá. A přeje si, aby s ním od narození mohl trávit víc času, místo toho, aby jezdil po celém světě a dělal reklamu novému filmu Avengers Assemble.

Indio Falconer, starší syn Roberta Downyho

A i když mezi jeho potomky je velký věkový odstup, jeho přístup k rodičovství se prý nezměnil. Dodal k tomu: "Zdá se, že otcovství je pro mne stejné jako dřív. S Extonem je to opravdu hodně podobné jako minule. Vlastně je to stejné, a to je skvělý pocit."

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Slovenští fanoušci zuří: Habera a Team z nás dělají hlupáky!

ČTĚTE TAKÉ:
Johny Depp randí s mladičkou Ashley Olsen

Doporučujeme

Články odjinud