Rozdávejte úsměvy na všechny strany!

| Autor: PR | Rubrika: Zdraví

Zářivý úsměv není zdaleka jen záležitostí estetiky. Je ceněnou devizou, jejíž pomocí lidé, kteří zářivým úsměvem disponují, dokážou působit na lidi ve svém okolí a často obměkčit jejich třeba i zamračené tváře.

Péče o to, aby vaše zuby byly zdravé a krásné, by měla být přirozenou součástí péče o vzhled - a to u mužů i žen. Ti šťastnější zdědí zářivý úsměv po svých rodičích (čímž nemyslíme dědictví v podobě dokonalé umělé zubní protézy), jiní ale takové štěstí mít nemusejí. Přirozené zbarvení zubní skloviny může nabývat mnoha odstínů bílé. Někteří mají zuby přirozeně podbarvené do žluta, někteří do šeda, zuby jiných jsou spíše průsvitné a některé jsou prostě světlejší než jiné. Barva chrupu je přirozeně ovlivňována i tím, co jíme a pijeme. Mezi nejznámější produkty způsobující skvrny na zubech patří červené víno, černý čaj, káva, cigarety, kola ale i sójová omáčka nebo tmavá rtěnka. Jednoduché avšak nepříliš oblíbené řešení je nasnadě – omezit konzumaci těchto „nepřátel bílých zubů“. S nežádoucími skvrnami od kávy, vína či cigaret vám může také pomoci speciální hloubkově čistící zubní pasta. Ta přispěje k tomu, že vaše zuby získají zpět svou přirozenou zářivost a pomáhá ji také dlouhodobě udržovat. Mezi takové patří např. zubní pasty Clinomyn. Pamatujte na to, že pravidelná péče o zuby by neměla zahrnovat pouze předcházení vzniku zubního kazu či udržování svěžího dechu, ale i péči o vzhled a barvu zubů.


Užitečné informace, jak správně pečovat o zdraví a vzhled svých zubů, stejně jako zajímavé a zábavné odkazy, najdete na Facebookové stránce Zářivý úsměv pro každého. Až do 3.12.2010 teď máte navíc jedinečnou možnost zúčastnit se soutěže a vyhrát! Udělejte radost svým přátelům na Facebooku, rozdávejte úsměvy na všechny strany a vyhrajte poukaz na profesionální dentální hygienu a dárkové balení zubních past Clinomyn! Více naleznete zde či na www.rozdavejusmevy.cz.




Další články z rubriky

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Dnes | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…