S dietami si Martin Maxa hlavu neláme

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

„Zdravě žiju tak, jak mě maminka naučila. Čili to moc neřeším,“ přiznává modrooký muž s vypracovanou postavou kulturisty.

Impozantní figura zpěváka Martina Maxy přitahuje pozornost žen a dívek všech věkových skupin. I když chodí na většinu společenských akcí sám a postává mimo hlavní dění, často se skleničkou bílého vína a cigaretou, slétají se k němu přítomné dámy jako včely na med. Kdoví, možná chtějí zjistit, co pro své atraktivní vzezření dělá.

„Nedovedu si představit, že bych odmítl třeba knedlíky se zelím, které mi máma v neděli navaří. Nevím, jestli je takové jídlo zdravé, ale mně docela vyhovuje.

Lásku k dobrému a tučnému jídlu však kompenzuji častým cvičením! S přibývajícími roky je to sice stále obtížnější, ale mám, díkybohu, asi rychlejší metabolismus, takže s váhou nemívám velké problémy. Neomezuji se a dobrého jídla se tedy také nezříkám.“

zdroj: Plus

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Včera | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…