Sharon Stoneová: Nemoc mi ukázala novou cestu životem

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Hollywoodská hvězda Sharon Stoneová (45), která je již od začátku devadesátých let považována za erotický symbol, nedávno přiznala, že právě skutečnost, že se ocitla na pokraji života a smrti, ji přiměla k tomu, aby razantně změnila svůj život.

„Ta příhoda mne zasáhla natolik, že jsem musela ve svém životě ledacos změnit. Už to nikdy nebude jako předtím. Zranění mi předurčilo novou perspektivu jak v soukromém životě, tak v mé kariéře,“ řekla Sharon.

Hvězda filmu Základní instinkt byla převezena do nemocnice s velmi vážným zraněním mozku, které si přivodila při jízdě na koni, v říjnu 2001. „Prožila jsem tehdy něco neuvěřitelného. Zatímco lékaři bojovali o můj život, nade mnou se rozestoupilo zářivé bílé světlo a pak jsem se ve velmi krátkém okamžiku setkala s některými mými kamarády a lidmi, kteří jsou mi velice blízcí. Pak to ale všechno rychlostí světla pominulo a já se ocitla v nemocničním pokoji zpátky ve svém těle,“ vzpomíná herečka.

Doktoři u Sharon tehdy zjistili mozkovou výduť, způsobenou rozšířením cévy. „Lékaři jí nedávali příliš velké naděje. Právě díky tomu si zřejmě uvědomila, co je v životě důležité, a posunulo jí to někam dál. Byla v opravdu vážném stavu. Lékaři mi jen řekli, že udělali, co bylo v jejich silách, ale že to přesto nemusí k záchraně jejího života stačit,“ vzpomíná na nešťastné chvíle manžel Sharon Phil Bronstein.
„Někdo mi tímto způsobem asi chtěl ukázat směr, kterých bych se měla začít v životě ubírat. Rozhodně se teď více věnuji rodině, při práci se nepřepínám a především nenervuji. Všichni lidé by si měli uvědomit, že jsou na světě daleko vzácnější věci, než jejich kariéra,“ dodává nyní Sharon. (Plus)

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Štavnaté grilování: 5 lahodných dipů k masu i zelenině

Dnes | Domácí omáčky neboli dipy dodají grilování punc originality. Jsou čerstvé, chutné a víte, co jíte.

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Mýty o pitném režimu: Jak správně pít, aby nedošlo k dehydrataci?

Včera | 1 | Tekutiny jsou pro organismus důležité a pitný režim je třeba brát na zřetel. Co je ale správné a…

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

Jahodové zmrzliny pětkrát jinak: Se smetanou i s jogurtem

21. 6. | Není nad studené osvěžení v letním horku. Když je ještě plné minerálů a vitamínů, je to skvělé.…

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

Jahodové pokušení: 6 jahodových dezertů, které musíte zkusit

19. 6. | Jahodová sezóna je v plném proudu, už jste určitě měli jahody se šlehačkou, palačinky s jahodami i…