Sharon Stoneová: Nemoc mi ukázala novou cestu životem

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Hollywoodská hvězda Sharon Stoneová (45), která je již od začátku devadesátých let považována za erotický symbol, nedávno přiznala, že právě skutečnost, že se ocitla na pokraji života a smrti, ji přiměla k tomu, aby razantně změnila svůj život.

„Ta příhoda mne zasáhla natolik, že jsem musela ve svém životě ledacos změnit. Už to nikdy nebude jako předtím. Zranění mi předurčilo novou perspektivu jak v soukromém životě, tak v mé kariéře,“ řekla Sharon.

Hvězda filmu Základní instinkt byla převezena do nemocnice s velmi vážným zraněním mozku, které si přivodila při jízdě na koni, v říjnu 2001. „Prožila jsem tehdy něco neuvěřitelného. Zatímco lékaři bojovali o můj život, nade mnou se rozestoupilo zářivé bílé světlo a pak jsem se ve velmi krátkém okamžiku setkala s některými mými kamarády a lidmi, kteří jsou mi velice blízcí. Pak to ale všechno rychlostí světla pominulo a já se ocitla v nemocničním pokoji zpátky ve svém těle,“ vzpomíná herečka.

Doktoři u Sharon tehdy zjistili mozkovou výduť, způsobenou rozšířením cévy. „Lékaři jí nedávali příliš velké naděje. Právě díky tomu si zřejmě uvědomila, co je v životě důležité, a posunulo jí to někam dál. Byla v opravdu vážném stavu. Lékaři mi jen řekli, že udělali, co bylo v jejich silách, ale že to přesto nemusí k záchraně jejího života stačit,“ vzpomíná na nešťastné chvíle manžel Sharon Phil Bronstein.
„Někdo mi tímto způsobem asi chtěl ukázat směr, kterých bych se měla začít v životě ubírat. Rozhodně se teď více věnuji rodině, při práci se nepřepínám a především nenervuji. Všichni lidé by si měli uvědomit, že jsou na světě daleko vzácnější věci, než jejich kariéra,“ dodává nyní Sharon. (Plus)

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

Dnes | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…