Soutěž: Láká vás spojení vína a čokolády?

Soutěž: Láká vás spojení vína a čokolády?

Spojení vína a nejrůznějších pokrmů otevírá gurmánům velký prostor pro objevování, experimenty a diskuzi. Dobře známé jsou kombinace víno & sýr a víno & maso. Ale víno a čokoláda? To může mnohým připadat jako neobvyklé spojení.

Proč snoubit víno a čokoládu

Pokud ale najdete tu pravou kombinaci syté hořké čokolády a elegantního vína, čeká vaše chuťové pohárky gurmánský zážitek. Jak víno tak i čokoláda nabízejí celou paletu chutí, vůni a barev, které se mohou skvěle doplnit.

Jak na to

Začněte čokoládou. Vezměne si kousek čokolády do úst, a nechte ji na patře rozplynout. Povalujte ji po jazyku a vychutnávejte její sladkost, hořkost, plnost a vyváženost chuti. Pak se napijte vína. Ponechte jeho doušek v ústech a nechte jej klouzat po patře. Vnímejte jeho váhu a texturu. Při polknutí si všímejte harmonie aroma, kyselosti, trpkosti, sladkosti a ovocné chuti.

10 výherců získá 2 čokolády Lindt Excellence (Lindt Excellence 70% Cocoa a Lindt Excellence Chilli) a láhev kvalitního červeného vína Tarapacá Cabernet Sauvignon

Vyhrává 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180. a 200. zodpovězená soutěžní otázka.

Soutěž končí 25. 9. 2011 o půlnoci.


Zkontrolujte si v nastavení, zda máte vyplněné kontaktní údaje (poštovní adresu), abychom se s vámi v případě výhry mohli rychle spojit.

Pravidla soutěže naleznete ZDE.


Doporučujeme

Články odjinud