Soutěž: Vyhrajte pitný režim od Ondrášovky na 3 měsíce!

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Ve spolupráci se společností Ondrášovka jsme pro vás připravili exkluzivní soutěž. Vyhrát můžete pitný režim na tři měsíce. Navíc vám výhru přiveze zástupce firmy Ondrášovka až domů!



Léto je v plném proudu, někdo si užívá dovolenou u moře, někdo má oddych teprve před sebou, mnozí z nás ale často zapomínají na to, jak důležité je během léta doplňovat tekutiny a dodržovat pitný režim.

Vysoké teploty střídající se s klimatizací, v kombinaci se sportem a nedostatkem příjmem tekutin jsou nejčastějším důvodem nevolnosti.
Denní příjem tekutin u dospělého člověka v létě se zvyšuje až na 3,5 l denně, u dětí je to o litr méně – tedy zhruba 2,5 litru. Ale ruku na srdce, kdo z nás to dodržuje?!



Tři z vás vyhrají mix 30 kartonů 1,5L s produkty ochucených a neochucených vod Ondrášovky – a to příchutě malina a bezový květ, jablko a švestka, limetka s citronem, višeň a žlutý čaj, pomeranč, citron, grapefruit a u rodin s dětmi velice oblíbenou příchuť lesní plody. A samozřejmě i úplnou novinku - hruška s meduňkou.Součástí výhry bude i mix neochucených vod - přírodní perlivá, jemně perlivá a neperlivá.

Kromě celé škály nových příchutí Ondrášovka připravila i nový moderní design láhve, který je prakticky a velice dobře drží, což velice oceníte při různých sportovních aktivitách.




Nápovědu naleznete www.ondrasovka.cz

Výhru obdrží ti z vás, kteří správně odpověděli na naši soutěžní otázku a jejich odpověď dorazila jako 80., 160. a 240. v pořadí.

Soutěž končí 12. srpna 2012 o půlnoci.


Pravidla soutěže naleznete ZDE.



Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech

19. 1. | Rýže je bohatá na živiny, přitom nezatěžuje organizmus. Prospěje imunitě a pomůže tělu zbavit se…

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

17. 1. | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…