Soutěž: Vyhrajte sadu pro zdravé a krásné oči. Bepanthen kapky a řasenku Gabriella Salvete. VÝHERCI!

Soutěž: Vyhrajte sadu pro zdravé a krásné oči. Bepanthen kapky a řasenku Gabriella Salvete. VÝHERCI!

Krásně jste se nalíčila a teď byste si nejraději promnula oči, protože vás pálí, svědí, možná bolí a jsou jednoduše unavené? To se stává mnoha z nás, když naše oči nejsou dostatečně zvlhčovány přirozeným slzným filmem, tedy slzami. Neznamená to, že je snad třeba začít plakat. To se jen naše oko hlásí o dostatečné zvlhčení. Přirozeně jej zajišťuje mrkání, které napomáhá rohovce k jejímu znovuobnovování a zabraňuje tedy i vysychání slzného filmu.

VÝHERCI: Kahomar, Macek1, evka.dino9, haninab, jarynaaa, Dankag, brumik


Problémy s pocitem suchého oka už ale nemusíte trpět, stačí sáhnout po nových očních kapkách Bepanthen. Kapky obsahují unikátní kombinaci dexpanthenolu a kyseliny hyaluronové přinášející okamžitou úlevu. Jediná kapka dodá vašemu oku hydrataci, zklidní je a ochrání jej před nepříjemnými pocity dyskomfortu v očích. Uživatele potěší jejich praktické dávkování v 0,5 ml ampulkách. Bepanthen oční kapky neobsahují žádné konzervanty, proto jsou vhodné i pro nositele kontaktních čoček, kteří je mohou aplikovat přímo přes nasazené kontaktní čočky.

Klepněte pro větší obrázek

Zasoutěžte si o tohoto pomocníka v běžném životě. Stačí najít správnou odpověď. Pomocí při hledání odpovědi vám budou stránky www.bepanthen-kapky.cz.

[OldTag:contest?id_contest=20]

Soutěž končí 11. srpna o půlnoci

Vyhrává ten, kdo správně zodpoví soutěžní otázku a jeho odpověď dorazí jako 30., 60., 90., 120., 150., 180. a 210. v pořadí.

Sedm z vás vyhraje elegantní taštičku s očními kapkami Bepanthen, kapesním hadříkem na brýle a řasenkou Gabriella Salvete Diamante v celkové hodnotě 700 Kč. Nebudou-li vás totiž trápit vaše oči, nic už nestojí v cestě tomu, abyste jim dodala diamantový třpyt s řasenkou Diamante.

Klepněte pro větší obrázek

Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud