Soutěžte o kvalitní kosmetiku Bioderma

| Autor: redakce | Rubrika: Zdraví

Aby mělo naše tělo a pokožka i v těch největších parnech dostatek vody, je důležitý pitný režim. Dospělí lidé by měli denně vypít 2,5 až 3 litry. Zdravá kůže obsahuje asi 70 % vody, z toho 75% se nachází hluboko v dermis, kde je důležitým faktorem odolnosti kůže.






Pokud se tento podíl sníží, pokožka ztrácí pružnost a pevnost. Správná hydratace kůže je důležitá nejen pro její vzhled, ale zejména pro správnou funkci. „Pokud pleti chybí potřebná vláha, je citlivější, více náchylná k různým chorobným změnám, snadno se na ní množí bakterie, je začervenalá, olupuje se. Tomu všemu lze přitom velmi jednoduše předejít.




V roce 2003 Peter Agere získal Nobelovu cenu za svůj objev kanálků v buněčných membránách, přes které se voda a soli dostávají do buněk. Využitím tohoto objevu si BIODERMA patentovala komplex látek pod názvem Aquagenium®, který navrací pokožce její ztracenou schopnost hydratace, vlhkost „uzamyká“ v hloubce a udržuje ji v rovnováze. Tento patent obsahují všechny produkty z řady Hydrabio.









Pro odlíčení a vyčištění pokožky si zejména v letních parnech můžete vybrat čisticí pěnu Hydrabio musse, pleťovou vodou nebo čistící mléko. Nezapomínejte ani na pravidelnou aplikaci pečujících přípravků. Lehký Légère krém na den a na noc výživný Riche krém, nebo intenzivní hydratační sérum.




Na ochranu pokožky před negativními vlivy slunečního záření, podporu krásné a rovnoměrné bronzové barvy mějte ve své letní kabelce či plážové tašce Photoderm Bronz SPF 30. Obsahuje patent buněčné BIOprotekce, který dokonale ochrání Vaše buňky.














Vyhrává 40., 80., 120., 160., a 200. správná odpověď. Soutěž končí 17. 6. o půlnoci.




Nápovědu naleznete na www.bioderma.com/cz




Pravidla soutěže naleznete ZDE.


Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Ovesné vločky k snídani i k večeři: Lívance, placičky či pomazánka

Včera | 1 | Ovesné vločky máme většinou spojené se snídaní či se sušenkami. Ale lze z nich připravit i slané…

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

Teplý zeleninový salát: Čočkový s batáty, brokolicový i z červené řepy

10. 1. | V zimě zpravidla nemáme chuť na salát tak jako v létě. Salát ale nemusí být jen z rukoly, polníčku…

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

Celozrnná mouka žitná, pšeničná i špaldová. Jak je využít na pečení?

5. 1. | Poslední roky se celozrnná mouka těší zvláště velké oblibě. Je ale skutečně vše, co se nazývá…

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

Kocovina vás nedostane! Zdolejte ji s našimi 8 tipy

1. 1. | Čeká vás divoký silvestr a už předem se děsíte bolavé kocoviny? Nebojte. Perfektní lék na následky…